dinsdag 28 augustus 2012

Herfst

Vanmorgen toen we wakker werden was het nog donker. En onderweg naar mijn werk viel me op dat sommige bomen hun blaadjes al laten vallen. Kortom: de herfst lijkt weer in aantocht! Gezellig!!

Wij kijken er wel naar uit om lekker thuis te zijn terwijl de regen op het raam tikt. Of lekker onder een dekentje samen een romantische film kijken. En met de kruik naar bed ;)

Waar kijken jullie naar uit mbt de herfst??

4 opmerkingen:

 1. Nog niet helemaal, want ik heb echt nog een paar ramen te schilderen. Ik zou het echt heel erg balen vinden als dat niet meer kan, want dan zitten we er volgend jaar wéér mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vid de herfst ook altijd zo gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 's Avonds gezellig een paar kaarsjes aan, kopje koffie of warme chocolademelk binnen handbereik en de geur van verse appeltaart! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. helemaal niks aan ,want ik moet er 3 keer per dag met de fiets op uit naar mijn werk, fiets in totaal zon 80 minuten per dag en geloof me daar is niet veel aan met wind en regen. alleen de weekenden ,tja dat is dan wel weer lekker met appeltaart en warme chocolademelk lekker bij de kachel.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)