donderdag 23 augustus 2012

ik heb een tuintje in mijn hart....

Op Sanders verjaardag heeft ie van mij een heleboel plantjes voor op het dakterras gekregen. We hebben nu cherry-tomaatjes, peterselie, wortelpeterselie, sla, munt, aardbeitjes, paprika's en bieslook in onze tuin. Hier wordt regelmatig van gegeten en gedronken. Als we een keer geen zin hebben om naar de AH te gaan, eten we pasta-salade met sla en cherry-tomaatjes, bijvoorbeeld... Hardstikke handig dus!

Alleen één lastigheidje: we weten niet wanneer de wortelpeterselie goed is! Hij is 2 maanden geleden gezaaid... zouden we al kunnen oogsten? Wie het weet, mag het zeggen ;)

2 opmerkingen:

  1. als je voorzichtig in de aarde voelt naar de top van de wortel en hij voelt aan als een wat kleiner peentje is het goed. Het is erg sterk van smaak (peterseliesmaak) en hoort meer in soepen thuis en stamppotten dan dat je het zo eet. Succes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks :) Wij hebben het vorige keer toen het in de groentenpakket zat door de lasagne gedaan. Was een erg lekkere smaaktoevoeging!

      Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...