Het grote verschil is wel dat ik nu onregelmatig werk, waardoor het iets meer creativiteit vraagt om alles in goede banen te leiden. Soms moet ik vooraf koken, zodat Sander het gewoon lekker 's avonds kan opwarmen. Maar het is weer gelukt!
Woensdag (dagdienst)
Stamppotje met rauwe andijvie en kaas
Donderdag (avonddienst)
Boboti met sperziebonen
Vrijdag (vrij)
Eten bij mijn ouders
Zaterdag (avonddienst)
Penne met prei-mosterdsaus en
wortelsalade met rozijntjes
Zondag (avonddienst)
Pittige linzensoep met groenselderij
erdoor
Maandag (avonddienst)
Pasta-salade met Griekse komkommersaus
Dinsdag (vrij)
Krieltjes met sla en een kaasschnitzel
Ziet er lekker uit! Zo word je wel gedwongen om creatief met groenten te doen, heerlijk!
BeantwoordenVerwijderen