donderdag 6 december 2012

hypotheek aflossen

Jeej, we hebben vandaag te horen gekregen dat onze hypotheek rond is. Komende vrijdag gaan we 'passeren' bij de notaris... Spannend hoor!!

Klinkt misschien een beetje gek, maar ik vind het uitdagend om die hypotheek zo snel mogelijk weer af te gaan lossen. Ik hou van grote uitdagingen en ik hoop dat we ons in dit geval er niet op hebben verkeken en dat we het allemaal gaan redden.

Hoe dan ook, we hebben direct een speciale pagina gemaakt waar we onze hypotheekschuld op bij gaan houden. Heb er wel even over getwijfeld of we de exacte cijfers wel moesten delen, ivm meelezende familieleden, maar eigenlijk hebben we niets te verbergen...  Kijken jullie mee?

3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Tegenwoordig een hypotheek rondkrijgen lijkt een unicium.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat het geregeld is, vond het best een gedoe! En wat goed dat jullie gelijk extra gaan aflossen. Wij hebben dat ook gedaan sinds we een hypotheek hebben 2 jaar geleden, maar heb het gevoel dat in mijn omgeving niet iedereen snapt waarom wij extra willen aflossen. Als het kan toch gewoon doen! Is toch heerlijk om geen schulden te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)