donderdag 27 december 2012

lekker boeken lezen

Het is al een hele poos geleden dat ik een boek had dat me écht greep. Zo'n boek waar je de hele dag in blijft lezen, wat je in gedachten bezighoudt en wat ervoor zorgt dat ik alles om me heen vergeet... Maar deze kerst was het eindelijk weer eens zover; ik kreeg van Sander deel twee van de Hongerspelen: het boek Vlammen.

Inmiddels is het boek alweer uit. Het was ook zó spannend! Dit boek is spannend en romantisch in één. De karakters worden goed uitgediept en het is nergens voorspelbaar of saai. Elk hoofdstuk was een page-turner. Elke keer nam ik me voor om het na het volgende hoofdstuk weg te leggen, maar door die vreselijk spannende cliffhangers lukte dat gewoon niet...

Dus gister heb ik de hele dag gelezen en vandaag heb ik onderweg in het openbaar vervoer de laatste bladzijdes verslonden. Normaal ben ik dan heel verdrietig, omdat het boek uit is, maar gelukkig: dit boek heeft een derde deel: spotgaai ... Als het goed is, is die vanavond ook in mijn bezit, want ik kan gewoon niet wachten om erachter te komen hoe het afloopt!!

Kennen jullie het gevoel om helemaal op te gaan in een boek? En zo ja: welke boeken hadden jullie dat bij??

3 opmerkingen:

 1. Ik vond deze boeken ook heel mooi. Er is ook een film van, heb je die al gezien? Echt een aanrader.
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, dat herken ik zeker. Als het verhaal me eenmaal gegrepen heeft kan ik niet meer stoppen met lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar. Ben maandag begonnen in de Hongerspelen en gisteren in Vlammen. Ik kan ze maar niet neerleggen...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...