woensdag 2 januari 2013

stadsverwarming - geld terug?

We hebben het voor elkaar: een melding bij Eneco dat ons verbruik niet klopt, omdat het te laag is! Helemaal super natuurlijk, want daar deden we het al die tijd voor, het blauwbekken en met een warme deken op de bank zitten. Het loont dus duidelijk wel! Ik ben benieuwd hoeveel geld we uiteindelijk terugkrijgen van Eneco.

En natuurlijk hoop ik dat het allemaal goed gaat. Ik heb zelf in de energiebranche gewerkt en dan krijg je altijd de mensen aan de telefoon waarbij het níet goed gaat. Waarbij zo'n slimbo van Eneco denkt dat zo'n laag verbruik niet kan, en dan dus zelf maar een hoger verbruik ervan maakt... Nu maar duimen dat wij niet zo'n type treffen en dat we over een paar weken een eerste extra aflossing kunnen gaan doen voor de hypotheek :)

4 opmerkingen:

 1. Fijn zeg!!! Wij krijgen van Essent een flink bedrag terug, maar dat heeft volgens mij meer met de overstap te maken, dan met ons verbruik, dus dat zetten we eerst even apart tot de jaarrekening van Greenchoice komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat jullie minder verbruikt hebben. Wij hebben blokverwarming en er zijn vorig jaar 276 punten minder verbruikt dan in 2011. En we verwachten daarom een leuk bedrag terug, wat welkom is in dure tijden

  gr. Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat jullie dat bericht kregen.
  Ik heb het ook gehad, van Essent dan, maar als ik de stand telefonisch doorgeef doen ze nooit moeilijk. Nu heb ik helaas stadsverwarming en dus betaal ik veel vastrecht. Het is nu al een paar jaar zo dat ik meer vastrecht moet betalen dan dat ik stook kosten heb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stadsverwarming,blokverwarming,Begreen etc....

  Moet je zo snel als mogelijk mee stoppen is veel te duur.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...