donderdag 14 februari 2013

schoonouders op visite

Morgen komen mijn schoonouders op visite, naar ons nieuwe huis kijken. Deels hebben ze het wel gezien, maar nog niet terwijl het is ingericht. En zo vaak komen ze niet langs, door de grote afstand en de drukte van alledag, dus wil ik er echt iets gezelligs van maken.

Daarom stond ik gisteravond om half 10 nog knolselderij te snijden voor een lekkere pan verse erwtensoep. Morgenmiddag zijn de smaakjes dan lekker door elkaar getrokken en is de soep op zijn lekkerst.

Vanmorgen ben ik vroeg opgestaan om naar de markt te gaan. Daar een mooie bos bloemen gekocht (viel gelukkig mee qua prijs! Op valentijnsdag zou je verwachten dat alle bloemen duur zijn, maar het viel echt reuze mee!) Vind bloemen altijd wel een extra gezellige uitstraling geven aan de kamer :)

Vervolgens heb ik de bovenverdieping schoongemaakt: gestoft, verfspetters van de meubels afgehaald, losliggend behang opgeruimd, stofzuigen, de trap stofzuigen...

En nu vind ik het wel even genoeg. Nu neem ik even een uurtje pauze en daarna ga ik hopelijk weer met frisse moed verder om alles beneden te doen. Ik moet nog stofzuigen, dweilen, alles afnemen met een vochtige doek, de toiletten schoonmaken .... Pfffht, eigenlijk teveel om op te noemen :P Maar daar ga ik nu even niet meer aan denken, haha ;)

1 opmerking:

  1. Nog even doorbijten straks.....en dan genieten van het resultaat en
    morgen van je bezoek....gelukkig viel de prijs van de bloemen mee...
    ik zou ook denken dat ze er nu een paar euriekes bij zouden smijten ;)
    heel veel liefs en nog veel werkplezier

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)