dinsdag 9 april 2013

Ik geef het op!!

Door mijn vermoeidheid van een paar weken terug stapelde alles op: van de was tot de post, en ook alle blogs die ik nog bij wilde lezen. Want ik lees nu al 2 jaar mee in consuminderblogland en ik wilde natuurlijk niks misen. Resultaat: nog 760 ongelezen blogs!!

Helaas lukt het me niet om jullie allemaal bij te lezen, dus zal er nu voor altijd een gat van 2 maanden zijn waarin ik niet weet wat jullie allemaal hebben meegemaakt.

Ik markeer nu alles als gelezen en maak een frisse start... Kon ik de was en de post ook maar zo snel laten verdwijnen * bloos *

7 opmerkingen:

 1. Lekker toegeven aan je vermoeidheid, dat is nu even belangrijker! En soms zijn die blogs ook net een soap, als je 2 maanden niet gekeken hebt, kan je de draad gewoon weer oppakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon aan toegeven, hoe vervelend die vermoeidheid ook is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geeft niks, jij en kindje gaan voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. maakt niet uit, als het als moeten voelt is dat niet prettig, gewoon je energie volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je gezondheid is het belangrijkste. Die blogs moet je als sluitpost zien.Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Groot gelijk, een frisse start is veel prettiger dan steeds het idee hebben dat er van alles achter je aan zit! Ik sla hier ook wel eens wat over, als ik b.v. een weekend niet online ben geweest ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed idee! Blogs lezen is heus geen verplichting. Dat moet je lekker als ontspanning zien, zeker nu!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...