donderdag 3 oktober 2013

Besparen dankzij de blog

Ik denk dat mijn beste 'bespaar-maatregel' toch wel deze blog is! Elke keer weer krijg ik echt supergoede tips, waardoor ik weer wat geld, tijd of energie bespaar. Daarnaast is en blijft het schrijven natuurlijk gewoon ontzettend leuk.

Zo schreef ik vanderweek dat ik een fitnessbal wilde gaan kopen en kreeg toen van Valhalla de tip dat ze bij de Lidl te krijgen waren. En inderdaad, voor nog geen 7 euro heb ik een fitnessbal gescoord! Scheelt toch weer flink ten opzichte van de ballen die ik had gezien op internet! :)

Bovendien houdt het bijhouden van de blog en het lezen van andere blogs me ook scherper gefocust op de doelen die we hebben. Ik vind niks zo motiverend als het lezen van andermans aflos-verhalen en bespaar-tips... Daar kan voor mij geen boek tegenop!

Dus dames en heren mede-bloggers en reageerders: heel erg bedankt voor jullie wijze lessen, tips and tricks en het meelezen. :)8 opmerkingen:

 1. Leuk dat we elkaar zo kunnen helpen he? Ik heb ook superveel aan het lezen van alle consuminderblogs!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook de herkenning,dat anderen met dezelfde zaken bezig zijn,vind ik één van de leuke dingen van blogs lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ook ik vind het leuk en stimulerend. Je blijft meer oplettend. Ook al is het niet meer nodig, het zit nu in me en ben tevreden zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal met je eens. Wij ervaren het ook zo. Onze blog houdt ons ook scherp en het heeft ons veel inzicht in onze uitgaven gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat ze er nog waren! :) En voor mij werkt het bloggen ook als een grote dikke stok achter de deur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja zo ervaar ik het ook, bloggen en blogs lezen levert echt veel op!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...