zondag 2 maart 2014

Family fun day 8: leker saai

Vandaag hebben we lekker saai gedaan. Eigenlijk was de bedoeling om naar een verre stad te gaan, omdat ons weekend vrij abonnement was ingegaan, maar we waren allebei zo moe dat we dit plan maar even hebben gelaten voor wat het is.

In plaats daarvan hebben we vandaag lekker saai thuis doorgebracht. Sander heeft wat op de computer zitten rommelen en ik heb een boek gelezen, namelijk het boek Blut!, een persoonlijk verhaal van iemand die schulden maakte en probeert eruit te komen.

Ik ben nu op de helft en ik merk dat ik sommige dingen uit dit boek herken en sommige dingen ook echt totaal niet. Gelukkig hebben wij nooit betaalachterstanden en komen we aan het einde van de maand ook nooit geld tekort, maar ik herken wel het dingen kopen waar we eigenlijk geen geld voor hebben en het dan voor jezelf goedpraten… Wat dat betreft is dit boek tot nu toe wel een eye-opener. Zo ver als de schrijfster het heeft laten komen, wil ik het niet laten komen!


1 opmerking:

  1. Goed om toe te geven dat je je in sommige dingen herkent. Dat kan ervoor zorgen dat je het niet zo ver laat komen als de schrijfster van dit boek.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)