zaterdag 15 maart 2014

Family fun day 9+10

Vorige week had ik een berichtje geschreven over family fun day 9, toen we naar de fryske free fashion dei en Sneek waren geweest, maar blijkbaar is er toen iets misgegaan met het plaatsen en opslaan, dus vandaar moeten jullie maar gewoon geloven dat we er zijn geweest. Helaas wel met zijn tweeën, want mijn schoonmoeder schopte ons zowat de deur uit om maar even wat tijd te hebben samen met Tobias.

Eerlijk gezegd heb ik daardoor achteraf niet zo'n leuke middag gehad; ik liep nogal met mijn ziel onder mijn arm en miste Tobias verschrikkelijk. Ik vind het niet erg als er iemand oppast, maar als het niet écht nodig is, dan liever niet…. Maargoed, daar leren we weer van, volgende keer doen we dat toch wel anders. En ik ben blij dat mijn schoonmoeder nu ook even wat tijd met Tobias samen heeft gehad :)


Vandaag hebben we ook weer een leuke activiteit gehad. We hebben lekker in het bos gewandeld en poffertjes gegeten in het pannenkoekenhuisje bij ons in het bos.

Kosten: €11

En we kwamen nog een heel lief beertje tegen in het bos. Die hebben we maar mee naar huis genomen ;)


4 opmerkingen:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...