zondag 16 maart 2014

We maken een sprongetje...

Zowel Tobias als ik wachten op een sprongetje. Tobias heeft vandaag duidelijk ergens last van, maar wat het is, geen idee…. Gelukkig hebben we dan het beroemde (en voor sommige mensen beruchte!!) boek oei, ik groei en daarin staat dat Tobias rond deze week een 'sprongetje' maakt.

(Voor mensen die de theorie niet kennen: volgens dit boek gaat de ontwikkeling van baby's in sprongetjes: ze staan een poosje stil qua ontwikkeling en maken daarna een sprongetje. In de aanloop naar dit sprongetje zijn ze humeurig, hangerig en huilerig. Nadat de sprong is genomen kunnen ze opeens een stuk meer en zijn ze weer zichzelf).

Zelf ben ik ook aan het wachten op een sprong. Namelijk mijn eisprong. Vorige maand had ik erge last van mijn buik en ik maakte me hier best wel zorgen over, want ik had geen idee waar dit gevoel vandaan kwam opeens. Na een paar dagen was het opeens ook weer over…. En dat was precies 4 weken geleden. Ik heb dus een behoorlijk sterk vermoeden dat ik sinds de bevalling last heb van ovulatiepijn. Weer een heel nieuwe ervaring voor me, want voor de zwangerschap heb ik dit nooit gehad!! Maargoed, toen was ik natuurlijk ook aan de pil….

Nu nog een sprongetje voor Sander verzinnen ;)

1 opmerking:

  1. Je eisprong zal deze maand aan de andere kant zijn. Hopelijk met minder pijn. Overigens helpen pijnstillers goed tegen die ovulatiepijn. Ik dacht eerst dat een kruik ook zou helpen maar dat werkte niet. Een coolpack werkt dan weer wel. Hopelijk kan je wat met die tip.

    Groet,Greet

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)