donderdag 20 maart 2014

Nog €80 boodschappenbudget

Doordat we konijnenvoer moesten kopen, en we dat tegenwoordig in bulk-verpakkingen doen, hebben we deze maand €25 minder budget voor de boodschappen. Daarom moeten we het nu met nog 'maar' €80 doen. Moet opzich goed te doen zijn, want we hebben aan het begin van de maand natuurlijk de maandboodschappen gedaan, dus we hoeven alleen versproducten te kopen.

Ik ga mijn best doen om zo min mogelijk uit te geven de komende twee weken. Wie weet houden we dan zelfs nog wat boodschappenbudget over!! Dat zou wel erg leuk zijn.

Verder is er vannacht een tragisch ongeluk gebeurt in onze achtertuin. Al maanden hebben we last van een steeds terugkerend muisje. Hij rent heel soms door het huis, om mij de stuipen op het lijf te jagen, maar meestal zit hij in de tuin of de schuur. Hij komt af op het konijnenvoer dat daar staat. Een paar weken geleden had hij zichzelf nog opgesloten in de zak konijnenvoer en hebben we hem in het bos weer uitgezet.


Helaas was Jimbo dit keer in een emmer geklommen / gesprongen. Deze emmer zat vol met regenwater en dus is het arme beest verdronken. Sander vond hem vanmorgen. Gek genoeg ben ik er echt verdrietig om. Ik was toch gehecht geraakt aan dit kleine deugnietje. En een verdrinkingsdood had ik hem zeker niet gegund. :(

2 opmerkingen:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)