maandag 28 april 2014

Hoe gaat het met Sander? (en meer!)

Het gaat redelijk goed met Sander. Hij heeft een antibioticakuur gekregen van 2 weken en is daar nu dus mee bezig. Hij heeft nog wel veel pijn, maar omdat we weten dat het niks écht ernstigs is, is die pijn beter te dragen.

Sander is afgelopen donderdag weer aan het werk gegaan en dit weekend hebben we een aantal leuke wandelingetjes gemaakt met de draagdoek. Nu Tobias wat groter is draagt het toch wel een stuk makkelijker dan toen ie nog zo inimini was…


Zelfs ik heb Tobias even in de draagdoek gehad. Eerder ging dat niet door rug en schouderklachten, maar blijkbaar zit het gewicht nu anders verdeeld en gaat het opeens beter. :) 

Een van de wandelingetjes was naar een rommelmarkt, waar we onder andere een 'retro' activity center hebben gekocht. Mensen van mijn leeftijd of ietsjes ouder zullen hem vast wel kennen ;) Tobias vindt hem in elk geval helemaal geweldig, en dat is best apart want meestal kijkt ie niet echt naar speelgoed om ;)3 opmerkingen:

 1. Jeeh,stoere draag pappa! Als ze wat groter zijn is rugdragen ook echt fijn voor je rug (niet met een rekbare.doek dan.) Beetje wennen en best eng om te leren maar zoo handig.
  "baalt van.de draagstaking"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik droeg mijn kinderen ook altijd in zo'n babybundler. Echt geweldig.
  Superfijn dat het beter gaat met Sander en dat er niets ernstigs aan de hand is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het met Sander wat beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)