zondag 25 mei 2014

Family fun day 21: dag van het park

Vandaag was het de landelijke 'dag van het park' en dus werd er in ons stadspark een evenement georganiseerd, met onder andere oude ambachten en een springkussen. We zijn hier met zijn drietjes naartoe geweest.

Onderweg hadden we veel bekijks, want Tobias had een zonnebril op en blijkbaar was dat heel bijzonder. :) Er was zelfs een dame die een foto heeft gemaakt van Tobias, omdat ze het zo leuk vond. Achja, het staat natuurlijk ook wel heel erg stoer ;)Toen we aankwamen bij de dag van het park zijn we eerst langs de kraampjes gewandeld. En toen kwamen we opeens een draagdoekconsulente tegen die daar stond te demonstreren met een aantal verschillende soorten draagdoeken. Ik heb er twee uitgeprobeerd, maar helaas lukte het niet helemaal en merk ik nu ook dat ik enorme spierpijn in mijn schouders en nek heb. Het langere tijd dragen moet ik dus echt aan Sander overlaten, maar gelukkig blijft er genoeg knuffeltijd over, ook zonder draagdoek.

Na het draagdoeken passen was Tobias eigenlijk alweer behoorlijk moe en dus zijn we weer terug naar huis gewandeld.

Uiteindelijk hebben we dus eigenlijk niet zoveel gedaan, maar het was wel gezellig en we hebben een leuk wandelingetje gemaakt.

Kosten: €3 voor stroopwafels

3 opmerkingen:

 1. Mijn kleinkinderen groeien op in Australië en daar is een baby met een zonnebril heel normaal. Tobias zier er inderdaad erg cool uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een zonnebril voor kleintjes is inderdaad geen overbodige luxe.
  Wat de draagdoek betreft; is jouw lichaam überhaupt wel geschikt hiervoor? Ik kan bijv. absoluut niets met een rugzak. Dan krijg ik pijn aan mijn schouders en nek. Ik draag dus alles in een heuptas of in een tas over 1 schouder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er stoer uit. Ik gebruikte altijd een babybundler. Die verdeelt het gewicht echt supergoed.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...