vrijdag 23 mei 2014

Veel dingen-blog

Ik heb even veel te vertellen, dus hou je vast ;)

- Wat betreft de badkamer: ik begrijp dat het voor veel mensen die onze blog lezen niet belangrijk is om een mooie badkamer te hebben, maar dat ie vooral functioneel moet zijn. Voor mij ligt dat anders. Ik vind een mooie badkamer wél belangrijk. Zo heeft iedereen zijn dingen waarop ie liever niet bespaart. Voor ons is dat dus ons huis. Ik merk dat ik bijvoorbeeld nog steeds superblij wordt van onze nieuwe keuken, die ook best wel duur was. Ik heb er nog nooit een seconde spijt van gehad!

- Sander had gisteravond een personeelsfeest en ze hebben een erg leuk spel gespeeld. Iedereen kreeg €100 en die moest besteed worden bij zoveel mogelijk van de 9 winkels waarvoor zij een kraskaartjes-campagne hebben gemaakt. Sander kwam dus gisteravond thuis met schoensmeer, een zonnebril. een bordspel, een luchtje, een keukenmachine en voor Tobias echt supergaaf een oball rolling rainstick ! Iets soortgelijks had ie mee gespeeld bij de fysiotherapeut en dat vond ie echt zó geweldig, en toen hij vanmorgen zijn rollende regenstaaf kreeg trok hij hem direct uit mijn handen, dus dat was een schot in de roos!

En voordat ik opmerkingen krijg dat Sander het geld beter had kunnen houden: het geld dat ie overhield moest ie weer inleveren! Het was dus echt de bedoeling om het zo dicht mogelijk op de €100 uit te geven bij zoveel mogelijk van de 9 winkels.

- Verder heeft mijn schoonmoeder ons aangeboden om een weekje op hun huis te passen als zij op vakantie zijn, Zo zijn wij even uit onze eigen omgeving en hoeft het ons niet veel meer te kosten dan een week in ons eigen huis. Misschien zullen we wel wat uitstapjes maken in de omgeving, maar dat hoeft ook niet veel te kosten natuurlijk... 

10 opmerkingen:

 1. Je kunt verwachten dat je "commentaar" krijgt op je verlangen naar een nieuwe badkamer, als veel consuminderaars je blog lezen. Niets van aantrekken meid! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het maakt heel veel verschil om te ontspannen in een badkamer die naar je wens is, of dat je dat probeert in een badkamer met een abattoir uitstraling (alleen witte tegels). Dus lekker doen hoor, die badkamer.

   Groetjes Jacq.

   Verwijderen
 2. Nou, van mij geen commentaar op je wensen! Ik zit in een gehuurde studentenwoning waar alles moet worden opgeleverd zoals ik het heb aanvaard (lees: witte muren, witte keuken, witte badkamer). Als ik een keuze had (heb ik feitelijk ook maar hier vind ik de investering zonde) dan wist ik het wel!

  Wist je dat er ook outlets bestaan voor badkamers? Dan heb je misschien niet alles volgens de laatste trend (maar die van vorig jaar), als het goed is gaat de badkamer langer mee dan de trend dus uiteindelijk is dat toch onvermijdelijk...lijkt me. Misschien dat het voldoende scheelt in de kosten om wel nu de badkamer aan te kunnen pakken?

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me heel goed voorstellen dat je zoiets voor elkaar wilt hebben. In je huis moet je je toch prettig voelen en voor de één is dan bijvoorbeeld een mooie vloer belangrijk, voor de ander een keuken en voor weer een ander maakt het helemaal niet uit. Als jij er elke dag weer blij van kan worden, dan vooral lekker doen! Besparen heeft ook geen zin als je het bespaarde geld niet kunt gebruiken om iets mee te doen waar je blij van wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het leuk om te lezen dat een badkamer voor jou belangrijk is. Voor mij geldt dit juist weer niet, omdat het voor mij puur een ruimte is om te douchen. En dat is maar goed ook, want onze badkamer is niet veel soeps.

  Maar als je er graag relaxt kan ik me voorstellen dat een mooie badkamer belangrijk is : )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb niet eens een badkamer. Alleen een douche. Maar ik vind een keuken en badkamer wel belangrijk. Het zijn dingen die heel lang mee moeten. Dan.kan.je hem beter mooi vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn badkamer is vier jaar geleden gerenoveerd door de woningbouw. Het kreng wat er in zat was minstens 35 jaar oud en echt niet mooi meer. Zelfs ook niet meer leuk om schoon te maken. Als dat als leuk is om te doen. Ik ben nog elke dag zielsgelukkig met mijn nieuwe schone frisse badkamer waar de verf niet meer van de leidingen afbladdert. Gewoon lekker doen van je spaargeld waar jij je goed bij voelt en wat anderen daarvan vinden:boeien. Ik snap best dat niet iedereen een mooie fijne badkamer belangrijk vindt, maar jij bent ook niet iedereen toch? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei, hopelijk heb ik je niet beledigd ofzo ;) Wat ik maar bedoelde is dat je niet per se naar de winkel hoeft te rennen voor iets nieuws, maar dat je een boel geld kan uitsparen als je op de aanbiedingen let. Kan je alsnog je droombadkamer bouwen, voor de helft of minder van dat geld ;) Aangezien je ook geregeld schrijft dat jullie niet vreselijk goed in de slappe was zitten.
  Snap ook dat een lelijke ouwe badkamer een doorn in je oog kan zijn hoor :) En dan een nieuwe frisse je erg blij kan maken dan is dat best begrijpelijk. En verder: lekker niets van aantrekken hoor, 't is jullie geld :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt ons ontzettend beledigd :P Nee hoor, grapje ;)

   Het was meer algemeen bedoelt, even als uitleg :)

   We leven inderdaad zuinig, omdat we de spaarrekening normaal gesproken nooit aanspreken. We hebben wel geld, maar we blijven er het liefst zoveel mogelijk vanaf voor noodgevallen... Maar opzich zouden we het qua financiën nog een stuk duurder kunnen maken dan we nu zouden doen.

   Verwijderen
 8. Iedereen moet doen wat hij zelf wil toch. Bij ons begon het met het vervangen van het badkamermeubel (huidige zit vol schimmel en komt lost van de wand). De douchecabine is ook niet meer wat het geweest is. Lekt en is al heel veel keren opnieuw gekit. VL had het wel even zo willen monteren, maar ik zei dan doen we gelijk ook de tegels want ik erger mij kapot aan de gaten in de tegels (vorige woners erin gemaakt). De badkamer is minstens 17 jaar oud dus het mag wel een keer gebeuren.

  Als de badkamer hier gedaan is hebben we het hele huis gestript en weer opgebouwd in 7 jaar tijd. Badkamer is het laatste project (en dan beginnen we weer opnieuw *grapje*).

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)