zondag 6 juli 2014

Bizar snel...

Opeens ging het bizar snel. De ene dag probeert Tobias te gaan zitten, de volgende dag zit hij al minutenlang met beide handen los heel stabiel te spelen. Ongelofelijk hoe snel dat kan gaan opeens! Toevallig moest ik op de dag dat hij voor het eerst écht ging zitten ook op het consultatiebureau zijn en heb gelijk gevraagd of hij nu mee mocht op de fiets. En dat mocht. Dus hebben we de afgelopen week elke dag een kort rondje gefietst met hem. Hij vindt het echt helemaal geweldig en ik ook!Het voelt echt alsof ik een stukje vrijheid heb teruggekregen nu. Als ik naar mijn zusje wil spring ik op de fiets en ben er in 5 minuten in plaats van 15. Heerlijk! :) 

Verder: wat had ik me op zitten vreten tijdens de wedstrijd van gisteren, zeg! Niet eens omdat ik persé wil dat Nederland wint, maar ik irriteerde me mateloos aan de manier waarop Costa Rica de wedstrijd speelde. Ik kijk 1.000 keer liever naar mooi aanvallend voetbal dan dat er met 9 man verdedigd wordt. Ze dachten duidelijk dat ze met penalty's wel zouden winnen.... Nou, mooi niet!
8 opmerkingen:

 1. Wat zit hij daar stoer! Heerlijk dat je nu wat meer bewegingsvrijheid hebt.

  En ja, die wedstrijd. Pfew, je zou het er van aan 't hart krijgen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg!! En met die wedstrijd had ik hetzelfde idee, zij hadden ook wel een hele goede keeper. Maar Oranje gooit zich er ook helemaal in en dat werd gelukkig beloond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat Tobias het leuk vindt op de fiets; Ik zou hem wel 'iets' aan zijn voetjes doen : stel dat je valt dan zijn die kleine teentjes toch een beetje beter beschermd.....liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaan we ook zeker doen!! Het was alleen zó bizar warm die dag, dat we hem even geen sokjes hadden aangedaan die dag.

   Verwijderen
 4. Ah ,wat zit ie daar trots te kijken zeg. En jij ook. Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er gezellig uit. Tobias vind het volgens mij erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Argentinië dacht van wel !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwoah, ik heb niet het idee dat zij van tevoren hebben uitgedacht om niet aanvallend te spelen en toe te slaan bij de penalty's. Vond het een spannende wedstrijd, uitslag was niet wat ik had gehoopt, maar ze waren aan elkaar gewaagd.

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)