maandag 18 augustus 2014

Ons weekmenu

Vanaf deze week gaan we weet met een weekmenu werken. Ik merk dat we steeds vaker dingen in de koelkast laten staan, omdat de plannen te vaak op het laatste moment wijzigen. En dat zorgt ervoor dat we soms dingen weggooien, wat ik enorme verspilling vind. Dus ga ik weer een weekmenu maken zodat we hopelijk niks meer hoeven weg te gooien.

Vanavond:
Bietensalade met wedges en Valess

Dinsdag:
Nasi

Woensdag:
Risotto met erwtjes en tomatensalade

Donderdag:
Rijst met sajoerboontjes

Vrijdag:
Lasagne

Zaterdag:
Restjesdag

Zondag:
Patatjes


PS: gisteren waren Sander en ik 2 jaar getrouwd!! Jeeeej :D

6 opmerkingen:

 1. Alvast eet smakelijk en gefeliciteerd! Dat er maar vele jaren bij mogen komen!

  Gr Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd!! Twee jaar alweer, grappig zeg, want toen je bezig was met de voorbereidingen enzo blogde je ook al :) En succes met het weekmenu, goed idee om verspilling te voorkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd !
  Je menu ziet er lekker uit zeg.
  Voor mij werkt het weekmenu het beste om alles netjes op te maken. En daarnaast verminderd het de kookstress: ik weet immers een week vooraf al wat we gaan eten. Ideaal voor een chaoot zoals ik ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd en ik blogde er al over; voor ons werkt een weekmenu met de bijbehorende boodschappenlijst echt perfect. Sterker nog, inmiddels wordt het bijna een sport om de hele week lekker en gezond te eten en toch geld over te houden van het huishoudpotje. Bijna alle boodschappen in huis en nog maar de helft besteed, schiet lekker op zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond dingen weggooien vroeger ook altijd zo lastig. Sinds we kippen hebben voel ik me daar veel minder schuldig om. Voor hen zijn restjes een feestmaal.
  Een weekmenu zou ik ook wel willen, maar ik ben soms zo'n chaoot, ik vrees dat dat niet werkt bij mij ;-)
  Succes ermee in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weekmenu werkt hier ook perfect.
  zo maak je ook eens de voorraad op.

  Gefeliciteerd met jullie jubileum

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)