zondag 28 september 2014

Een naamverandering,.... + gewoon het dagelijks leven

Jaja, we hebben een heuse naamverandering gedaan ;) Vanaf nu gaat de blog door het leven als Sander en Daantjes mint groene blog. (Eigenlijk moest het Sander, Daantje en Tobias' mint groene blog zijn, maar dat wordt wel écht enorm lang).

Gister ben ik met mijn moeder, zusje en twee tantes + hun dochters een workshop taart versieren gaan volgen. Iedereen had echt prachtige taarten gemaakt en ik  klapte dicht, waardoor mijn taart er uiteindelijk echt niet uitzag. Toen ik eraan begon had ik heel veel leuke plannen, maar helaas ging de uitvoering dus niet geweldig. Maar ach, het was wel gezellig en daar gaat het om. (Eigenlijk had ik achteraf vooral spijt van de kleur van mijn toplaag. Als je die eenmaal hebt gekozen vallen er direct een hele berg keuzes af; zeker als je voor roze kiest!)


Naast de crea bea * kuch * met de taart ben ik ook thuis creatief bezig geweest met mijn kleurboek waar ik eerder al een keer over schreef. Het blijft een heerlijk ontspannen bezigheid waar ik eigenlijk wel nog wat méér tijd voor vrij zou willen maken, maarja... Blogjes lezen is ook zo leuk ;)Verder genieten wij nu al 3 dagen van het uit onszelf wakker worden!! De eerste dag was ik echt enorm verbaasd.... Ik dacht echt bij mezelf: waarom ben ik nou middenin de nacht opeens zo klaarwakker?! Toen keek ik op de wekker en bleek het al half acht te zijn * grijns * Dat is echt al heel lang geleden, maar het was ook wel hard nodig, want de afgelopen weken heeft Tobias ons flink wakker gehouden. Misschien vanwege zijn verkoudheid, maar het kan ook een sprongetje zijn geweest, denk ik achteraf.... Op donderdag klom hij opeens op de bank, klapte hij opeens in zijn handen en nog een paar dingen waarvan die ze van het ene op het andere moment kon. En vanaf dat moment slaapt hij dus ook door van half 8 tot half 8! Hemels!!!5 opmerkingen:

 1. Ja zalig hé, als je kind opeens wat langer doorslaapt! Ik heb hier nog steeds een (heel) vroege vogel en hij is al bijna vier.
  Ik vind jou taart toch erg mooi hoor en een toffe nieuwe blognaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n workshop taart maken, heb ik ook ooit gedaan.
  Al is ie dan niet helemaal naar je zin geworden....lekker zal ie vast wel zijn ;-)

  Fijn dat Tobias nu langer slaapt en jullie dus ook. En dat hij alweer meer dingetjes leert/doet. Lijkt me zó leuk om als ouders je kind echt te zien groeien in allerlei dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te kleuren, ik stond laatst ook met een kleurboek agenda in mijn handen en vroeg me af of ik het echt zou gaan doen. En had later spijt dat ik hem niet kocht, misschien ga ik het alsnog doen.
  Dat dichtklappen als anderen crea bea bezig zijn heb ik ook altijd! Jammer he! Maar je hebt toch een leuke dag gehad volgens mij.
  groet, Martine/MinofMeer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik ga ook eens kijken voor die kleurboek agenda. Had dat een speciale naam dat je weet? :)

   Verwijderen
 4. Zo'n mooi kleurboek wil ik dan graag hebben, eentje echt voor mezelf, zonder dat er een meisje een verhaal bij tekent.
  En zo'n taart, dat valt echt niet mee. Wat ikzelf altijd belangrijker vind:is het lekker?
  Ik zou ook wel willen dat die kabouter van mij eens door zou slapen. Elke nacht wordt ze wakker en wil bij pappa en mamma slapen. Niet erg, want als dat het oplost is het okay, maar zou toch wel eens gewoon wat meer plek in ons grote bed hebben. Helaas deed mn oudste het ook, totdat hij bijna 6 was. Toen sliepen we nig met zn 2en.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)