Nieuwe week, nieuw weekmenu. De boerenkool is deze week bij de C1000 in de aanbieding, dus die gaat lekker nog een keer op herhaling. Ik ben dol op boerenkool namelijk!!
Maandag:
Zuurkool met een kruidenmixje van verstegen (ooit uit de 35% kortingsbak geplukt)
Dinsdag:
Macaroni
Woensdag:
Linzensalade, ook met een kruidenmixje van verstegen (zelfde verhaal)
Donderdag:
Boerenkool
Vrijdag:
Chili sin carne
Zaterdag:
Gevulde punt-paprika
Zondag:
Restjesdag
Nou, dan het recept. Ik vind het eigenlijk niet eens de titel recept waardig, want het is eigenlijk gewoon hap snap snel in elkaar zetten. Je maakt couscous, je warmt een pot wortels en erwten op en je mengt dit door elkaar. Vegetarische hamburger erbij bakken, kaas erover en klaar is kees. Echt in 10 minuten ben je klaar om te eten. Sander zei gisteravond nog: zelfs als ik naar de snackbar was gegaan had het langer geduurd voor we konden eten dan met deze maaltijd.
"Recept" stond volgens mij ooit in de Allerhande, trouwens :)
Oeh, boerenkool!! Heerlijk :)
BeantwoordenVerwijderenIk vind mint groen trouwens geniaal! :)
BeantwoordenVerwijderenZuurkook en boerenkool heb ik al wel overwogen, maar ik vind het er eigenlijk nog te warm voor. Ik wacht op echt herfstweer en dan sla ik toe!
BeantwoordenVerwijderenGrappig, dat zei mijn moeder ook al!! Ik vind boerenkool echt zoooo lekker, zou het zelfs middenin de zomer wel kunnen eten ;)
Verwijderen