vrijdag 5 september 2014

Wie vergeet nou....

.... zijn kindje de fles te geven?! Nou, ik dus :(

Gisterochtend om half 9 kwamen de bouwlieden weer binnenzakken. Ze hadden direct allerlei vragen en ik moest weer wat knopen doorhakken, bijvoorbeeld hoe hoog we de wastafel willen hebben, waar de spiegel moet komen, enz. Allemaal van die dingen waar ik normaal eigenlijk niet over nadenk, maargoed... Ik heb mijn hersens even flink laten kraken en nu maar duimen dat ik de juiste beslissingen heb genomen!

Maargoed. Vervolgens gingen ze dus weer knetterhard boren. Tobias direct dikke tranen en schreeuwen, want het was echt (op zijn rotterdams gezegd) een teringlawaai. Dus ik heb hem in zijn wagen gezet en ben het huis uitgevlucht.

Vervolgens was Tobias hartstikke lief en gezellig, tot ik hem om 10 uur in bed wilde leggen. Toen bleef hij maar huilen. En kwam ik erachter dat ik dus in de haast om hem uit dat lawaai te krijgen ben vergeten om hem de fles te geven. Man, wat voelde ik me schuldig :(

Maargoed, Tobias heeft er gelukkig niks aan overgehouden. Na zijn slaapje was hij weer helemaal de oude. En met de oude bedoel ik de oude... Zijn sprongetje lijkt inmiddels over te zijn :D

9 opmerkingen:

 1. Maar je had hem wel uit het lawaai gehaald! Dat is ook hartstikke goed. En toen hij behoefte kreeg aan eten gaf hij het ook aan.

  Dus voel je niet schuldig of bezwaard. Je bent gewoon een moeder. En ook die vergeten wel eens iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, ik vergat mijn kind op te halen bij het kdv. En een fles zal ik zeker ook wel eens vergeten zijn. Lunch schiet er nu ook regelmatig bij in. Krijgen ze niks van, ze gaan echt wel aandacht vragen als ze honger hebben. ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet schuldig over voelen en zeker niet druk over maken. Ze geven het wel aan als ze trek krijgen. En liever uit het lawaai van die bouwlui dan een fles in dat lawaai wat hij dan denk ik toch niet ging drinken.
  Ik hoop ook dat je een goede beslissing hebt genomen, daarom was mijn man dan ook gewoon thuis zodat we dat samen konden beslissen, aangezien hij 30 cm langer is dan ik.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beter een.beetje honger dan kapotte oren.
  merk dat het erg onderschat wordt, harde geluiden bij kleintjes. Want het is zo stuk, dat gehoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je moet daar geen schuldgevoelens over hebben want je hebt juist gehandeld door je zoontje uit de drukte en het lawaai te halen. Een boormachine kan enorm veel en vervelend lawaai maken en kleine kindjes zijn daar vaak bang van.
  Eet Tobias 's morgens nog geen stukje boterham ?liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben bang dat dat echt iedereen wel eens overkomt hoor! En met dat lawaai zal hij inderdaad toch niet zo lekker gedronken hebben, dus goed dat je 'm daar uit hebt gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toen ik net moeder was, 25 jaar terug, liep ik trots met kinderwagen een schoenenwinkel in. Schoenen gepast, en liep zo naar de uitgang... zonder het lieve, stille kind in de mooie wagen. Bij de uitgang bemerkte ik het en moest met schaamrood op de kaken terug lopen om haar mee te nemen. Het is helemaal goed gekomen met haar en mij en ze heeft een fijne opvoeding gehad, zegt ze zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat zal jij je een ontaarde moeder gevoeld hebben, haha! Ben je mal joh, iedereen met kinderen heeft vast wel ooit iets meegemaakt hebben van hoe-heb-ik-in-hemelsnaam......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heb t ook wel eens gehad toen hij alleen nog avondfles kreeg en al uit een rietjesbeker dronk, dat ik heel zn fles vergeten was mee te nemen naar een vriendin.. tja geen avondfles dus... :p vergeet regelmatig iets... ;) vandeweek op visite bij mn vader (5 kwartier rijden..) wij liep en al buiten naar de auto, kwam mn vader erachteraan met tuitbeker van zoontje.. had ik op tafel laten staan.. :p hoort erbij hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...