zondag 2 november 2014

Hoe ging het meppen? ;)

De grote dag was aangebroken, eindelijk is ie dan 1 jaar en officieel geen baby meer. Het zal nog wel even wennen worden om hem geen baby meer te noemen, maargoed ;)

Vanmorgen om 11 uur kwam de eerste visite en het was direct druk en het is ook de hele dag vrij druk gebleven. Tobias vond het heel gezellig, maar ook wel vermoeiend. Waar hij normaal 1 of hooguit 2 slaapjes doet heeft hij vandaag 3 slaapjes gedaan!

Hij is echt enorm verwend met allerlei soorten en maten blokken en Duplo. En van ons dan natuurlijk de Grimm regenboog. Dat wordt dus flink veel bouwen de komende tijd. Daarnaast heeft hij ook nog veel ander speelgoed en wat kleding gekregen. Eigenlijk echt bizar veel, ik moet echt wat spullen gaan wegdoen om genoeg ruimte te maken voor zijn  nieuwe spulletjes.Het meptaartje was geen succes. Alle ogen waren op Tobias gericht en je kon duidelijk merken dat hij daardoor een beetje dichtklapte. Hij moest wel lachen, maar er werd niet gemept. 's Avonds hebben we het met zijn drietjes overgedaan en toen ging hij helemaal los op zijn puntje taart. Zelfs mijn schoenen zitten onder, dus dat zegt denk ik wel genoeg ;)
De koemelkvrije taart was trouwens echt heerlijk!! Voor volgend jaar kunnen we net zo goed voor iedereen koemelkvrije taart bestellen, je proeft het wel, maar het smaakt prima. 
16 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met Tobias zijn 1e verjaardag. Ach zodra hij begint te lopen is hij toch echt baby af hoor. Mijn meisje is alweer 2 en het gaat zo snel.Zij is een echte peuterpuber, hahaha!
  Ja, het is altijd druk zo'n dag en fijn dat hij bij jullie nog wel even wilde meppen in zijn taart. Leuk hoor!
  En ja, cadeautjes gewoon even opruimen en zo nu en dan weer tevoorschijn halen. Ze kunnen toch niet met alles tegelijk spelen en anders is het ook zo rommelig in de kamer.
  Geniet van de rust vanavond na zo'n druk dagje

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat Tobias met je verjaardag.

  Leuk dat hij samen met jullie toch even heeft genoten van zijn meptaartje :)
  Ja en koemelkvrije taart, waarom ook niet. Taart kun je heel goed maken zonder melk. Alleen de slagroom is soms moeilijk te vervangen. En de smaak, daar wennen ze wel aan. Ik heb lactose-intolerantie en maak ook alles met lactose vrije producten. De meeste mensen proeven het verschil niet eens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik proefde zelf wel wat verschil, maar dat komt misschien ook omdat ik het wist. Maar het was echt een superlekkere taart. Dat het anders dan anders smaakt hoeft inderdaad niet te betekenen dat het minder lekker is. Alleen anders :)

   Verwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd! Hij geniet volop op de foto te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap eerlijk gezegd niet goed waarom ouders en bezoek verwachten dat een eenjarige met zijn handen in zijn verjaardagstaart zit te graaien......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vroeg ik me ook af. Hoe leer je Tobias nu verder dat eten/taart niet is om op te meppen maar voedsel/tractatie is.

   Leuk dat jullie van de dag hebben genoten verder.

   Verwijderen
  2. Aangezien ik niemand van 18 jaar nog in zijn taart zie meppen denk ik dat het wel losloopt ;)

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met de verjaardag van Tobias. Leuk dat hij zo verwend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Gewoon naar een engelsland verhuizen, dan ben je zelfs met bijna negen nog the baby :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je daar een apart blogje over schrijft. Hier ging het ongeveer hetzelfde. Met elf maanden hebben we foto's gemaakt voor de uitnodiging en gingen ze er allebei op los. Maar zodra er visite bij komt kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt super allemaal. Gefeliciteerd met jullie mannetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij had ik het al geschreven, maar voor de zekerheid nog even. Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje. Zo te horen is hij flink verwend.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog van harte gefeliciteerd! En fijn dat hij uiteindelijk wel helemaal los ging op het taartje, heb je het niet voor niets gedaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. nog gefeliciteerd! Heerlijke smile zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog van harte gefeliciteerd! Die regenboog is leuk! Ik heb er ook wel eens aan gedacht om deze voor de meisjes te kopen. Ben benieuwd of hij het leuk vindt!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)