maandag 15 december 2014

Voorbereidingen, voorpret en hond wegbrengen.

Op het moment dat jullie dit lezen zijn wij onderweg terug naar huis vanuit Disneyland. Maar dit stukje heb ik geschreven op de donderdag voor we gingen. In verband met dieven die naar je huis komen als ze weten dat je op vakantie bent, heb ik gezegd dat we pas volgende week zouden gaan. Maar wat heb ik het moeilijk gehad de afgelopen dagen om niets te schrijven over de voorpret, de voorbereidingen en het wegbrengen van de hond naar het hondenhotel!! Dus ik ga er gewoon over schrijven en zorg dat dit berichtje op maandag wordt geplaatst als we terugkomen uit Disneyland. (Ja, de berichten van vrijdag, zaterdag en zondag waren óók al eerder geschreven! Ik neem het boeven op een verkeerd been zetten erg serieus hoor ;) )

Hond wegbrengen
Op donderdagmiddag ben ik met mijn vader mee geweest om hun hond weg te brengen naar een hondenpension. In het verleden hadden we kennisjes die op hem konden passen, maar dat was nu niet mogelijk. En aangezien mijn zus en ik natuurlijk ook niet konden oppassen is Spike voor het eerst naar een pension. Mijn ouders hadden het er wel moeilijk mee en mijn moeder wilde zelfs niet mee om hem weg te brengen omdat ze het zo vervelend vond. Dus ben ik even meegegaan. En eigenlijk viel het achteraf gezien reuze mee. De hond leek er weinig weet van te hebben in elk geval.

Voorbereidingen
Howly mowly wat heb je veel voorbereidingen om naar Disneyland te gaan met een dreumes!! Ik weet nog heel goed dat ik met mijn ex naar Disney ging rond de kerst. Ik kreeg het een week van tevoren te horen en het ging allemaal heel relaxed. Niks geen voorbereidingen, gewoon een dagje van tevoren onze tassen inpakken en gaan met die banaan.
Maar nu.... Man o man. Ik was al in september bezig om warme kleding in te slaan. Vorige week toch nog maar even een maillot erbij gekocht voor het geval het toch nog te koud is. En zelfs donderdag ben ik nog naar de Hema gegaan voor poncho's voor onszelf!
Maaarrrr.... de tassen stonden wel helemaal klaar op donderdagmiddag! Geen gestress op het laatste moment! Hoewel, we moeten nog wel even Sanders paspoort zoeken :/ 

Voorpret
Gelukkig hadden we ook heel veel voorpret met zijn allen. Mijn zusje had een speciale whats app groep aangemaakt voor Disneyland, waar veel in werd gekletst en Disneyliedjes werden gezongen (tot grote ergenis van mijn vader)!. En Tobias is ook voorbereid; we hebben samen naar Frozen, Lilo & Stitch en Toystory gekeken (in etappes!) Ok, en dat was ook voor mij dolle pret, want ik ben echt dol op Stitch <3 Ik ga dus ook zeker op zoek naar een Stitch-souvenirtje :)Kortom: ik heb er enorm veel zin in!!

4 opmerkingen:

 1. Goede reis terug dan maar, hopelijk hebben jullie het leuk gehad samen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind disney geweldig! Ik hoop dat jullie het heel leuk hebben gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel verstandig om de blogjes zo te plaatsen. Ik hoop dat jullie superveel genoten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed gedaan om op internet net te doen alsof jullie gewoon thuis waren. Ik hoop dat jullie het leuk hadden en niet te veel last van het onstuimige herfstweer van afgelopen vrijdag.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)