donderdag 1 januari 2015

Gelukkig nieuwjaar!!

Vinden jullie het aftellen en daarna zoenen ook altijd zo'n beladen moment?! Ik wel, in elk geval. Ik kan nooit echt genieten van het aftellen, omdat ik me er toch een beetje belachelijk bij voel... En zeker als we dan daarna elkaar in de armen vallen en Sander in mijn oor fluistert dat 2015 echt ons jaar gaat worden, dan voel ik me daar eigenlijk best een beetje ongemakkelijk bij ;) Want we hadden het al zo goed in 2014, dus waarom al dat drama? :p 

Gelukkig ging het dit jaar iets anders. Een vriend had een fles champagne meegenomen en wilde die klokslag 12 uur openen, om het jaar knallend te beginnen. Maar de fles knalde net iets teveel, waardoor onze muur nu een champagne-bad heeft gekregen. En het ongemakkelijke zoenen en alles werd even uitgesteld, omdat we moesten kijken hoe groot de schade was. Pas een paar minuten later stonden we te proosten... En voelde het heel relaxed eigenlijk. 

Met zo'n goede start van het jaar kan het niet anders: dit wordt ons jaar :P Geen idee met wat dan, maar het wordt vast super!! 

5 opmerkingen:

 1. Dat is een bijzonder nieuwjaar. Hoe is het afgelopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben de muur wat afgedroogd.... We wilden het toch al opnieuw gaan behangne, dus geen probleem. Maar de vlek is ook al weggetrokken inmiddels :D

   Verwijderen
 2. Gelukkig NieuwJaar alvast!

  Groetjes,
  Maartje Blogt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar hoor, van dat ongemakkelijke. Ik ben daar niet zo goed in. Hoop dat het meevalt met de champagnekleur op de muur ;-)
  En ik hoop dat het nieuwe jaar voor jullie net zo mooi wordt als het vorige!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha hier ging het ook een beetje anders. dochter vindt t enorm spannend.. we gingen zoontje wakker maken 23.30, vanaf toen was dochter niet meer te genieten van de spanning.. :( arme meis. boos, huilen, enz. wij ondertussen glazen klaargezet, flessen gepakt (iets met peach ipv champagne (bah), champagne voor degene die t wel lusten en kinderchampagne (ook bah achteraf :p), voor zoontje de emeibaby drager omgedaan, hij vond t vuurwerk doodeng, dus buren gelukkig nieuwjaar wensen leek me handiger met hem vast op mn buik en mn handen vrij. hij vond t nog doodeng, maar ging redelijk zo.
  maar om 23.59.50 samen afgeteld, dochter was er ook weer bij ondertussen en we hebben geproost met zn allen :) idd als je er over nadenkt elk jaar weer onzin.. ;)
  ik zou bijna willen voorstellen op oudejaarsavond op tijd naar bed en een nieuwjaarsborrel ivm de kids.. :p ze vinden het maar raar, dochter gaat echt niet slapen savonds dus is bekaf en ook nieuwjaarsdag nog bekaf en doen we dus niets zodat zij haar rust krijgt.. erg gezellig maar idd maf elk jaar weer :) ervaar t net zo, leuk maar ook raar..

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)