woensdag 25 februari 2015

Goedkope boodschappen: 2 tips

Ik ben de afgelopen dagen 2 leuke acties tegengekomen om weer wat te besparen op de boodschappen en ik wilde ze graag met jullie delen:

50% korting op chick-ins van de Mora
Deze actie kwam ik tegen op de Huishoudbeurs, maar eigenlijk is het natuurlijk gewoon een geld-terug-actie: als je twee verpakkingen chick ins koopt (bonnetje bewaren!) dan krijg je het aankoopbedrag van de tweede verpakking terug via deze link. Oftewel: 50% korting. Ik heb ze op de Huishoudbeurs geproefd en ze zijn erg lekker!! Ik raad de saté en de chilli saus aan.

Korting op korting bij de Kruidvat (luiers)
Momenteel zijn de Kruidvat jumbo-pakken voor luiers in de aanbieding. 2 pakken voor €25. Maar als je vanavond naar de speciale VIP-avond gaat voor mensen met een voordeelpas, dan krijg je ook nog eens 20% extra korting en betaal je dus €20 voor twee jumbo verpakkingen. (Nooit verwacht dat ik ooit zo'n moeder zou worden die de vlag uithangt als de luiers in de aanbieding zijn, LOL)


Hopelijk hebben jullie hier ook iets aan. :)

27 opmerkingen:

  1. Vijtig procent korting op iets dat ik niet gebruik is nog steeds geen aanbieding maar een extra uitgave :-)
    Dit soort snacks eten we nauwelijks, en maken we thuis al helemaal niet.
    En voor 1 balletje (= 1 portie) de oven aan zetten vind ik ook zonde.
    Nee, dit is voor ons geen aanbieding maar geld uit mijn zakklopperij. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is mijn gevoel ook meestal bij dit soort akties.

      Verwijderen
    2. Tsja, misschien is er iemand die binnenkort zijn verjaardag viert en er wél iets aan heeft ;) Ik geef het alleen maar door.

      En wij zijn dol op snackies :D

      Verwijderen
    3. Waarom toch altijd de behoefte te melden dat iemand iets niet wil, lust, eet of doet? Daantje bedoeld het toch lief? Vind je het niks doe je het toch lekker niet?

      Verwijderen
    4. Ik vind de reacties ook een beetje zuur. Bij zonde heb ik wel een ander gevoel en hier zetten we lekker de oven of actifry aan voor een snackie.
      Als dat al niet meer kan...
      Nic

      Verwijderen
    5. Oh, dit soort reacties bedoelde je dus, haha! Tja, luiers heb ik ook niet meer nodig en dat soort snacks kopen we ook niet, maar waarom zou ik dan een reactie plaatsen? Ergens anders vind ik misschien wel weer eens een aanbieding waar ik wat aan heb. Ik ga toch ook geen boze mail sturen aan de Appie als in zijn folder allemaal aanbideingen staan die ik nooit zal kopen. Het zou wat wezen zeg, daar heb je een dagtaak aan ;-)
      Gekke mensen!
      Geniet lekker van je snackjes, en Tobias van de goedkope luiers! Fijn toch, die aanbiedingen!

      Verwijderen
  2. Aan deze actie heb ik ook niks. Hoewel wij nog wel in de luiers zitten, heb ik geen tijd om de stad in te gaan voor het Kruidvat. Ik heb en een ziek kindje en ik moet er een eindje voor rijden. Dan ben ik het voordeel al weer kwijt aan benzinekosten.
    En zo reken ik steeds vaker, kan het uit als ik mijn eigen tijd en de benzinekosten meereken. En ik kom steeds vaker tot de conclusie dat voor mij het voordeligst is om bij 1 winkel mijn boodschappen te doen. En op woensdag naar het dorp hiernaast voor brood bij de bakker en verse groente en fruit. En zo houd ik elke maand toch ook geld over. En het scheelt gewoon heel veel tijd en ergernis. Boodschappen doen is niet leuk namelijk, maar een noodzakelijk kwaad.

    groetjes
    Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, met benzinekosten erbij zal het geen voordeel opleveren. Wij hebben gelukkig 2 Kruidvat-filialen op loop-afstand. Dat scheelt natuurlijk enorm :)

      Verwijderen
  3. Dank je Daantje voor de tip,heb mijn dochter even de luieraanbieding doorgegeven,ze is er maar wat blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lief dat je anderen op de hoogte wil brengen van bepaalde acties.... Wij zijn al jaren 'uit de luiers' en onze oudste gebruikt voor haar kindjes wasbare luiers.
    Snacks zoals die chick-ins van Mora verbruiken wij niet en ik vind het ook zonde om een oven op te laten warmen enkel en alleen voor een 'snack'. Een oven verbruikt veel energie of het nu gas of elektriciteit is en zoveel is een snackje voor tv me niet waard. liesbet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tuurlijk! Doen anderen ook bij mij, dus als ik wat weet probeer ik anderen ook op de hoogte te stellen :)

      Verwijderen
  5. In de Lidl folder van deze week zaten kortingsbonnen voor drie halen, twee betalen. De cashewnoten leken me wel wat. Helaas zag ik in de winkel dat het om de gezouten versie ging en die kan ik niet eten. Ik heb toen de bon gepakt en die bovenop de cashewnoten gelegd. Hopelijk heb ik iemand anders hier nu blij mee gemaakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In onze Lidl folder zaten dergelijke kortingsbonnen niet maar misschien zijn de reclames van Lidl in Nederland en Belgie niet gelijk ? liesbet

      Verwijderen
    2. @Liesbet, dit waren speciale bonnen die in NL waren ivm de 400e winkel die geopend werd. Op de website van deze winkel kun je ze nog steeds bekijken en eventueel printen.

      groetjes
      Janneke

      Verwijderen
    3. Bedankt voor de reactie, Janneke....liesbet

      Verwijderen
  6. de ah (kom ik weer aan hoor) heeft 1-2 keer per jaar 2e gratis op de voordeelverpakkingen luiers eigen merk (maat 3=84st, maat 4=78st) dus zo'n 160 luiers voor 10,80/11,50. goedkoper heb ik het nog niet gezien, dus dat zijn de momenten dat ik albert een shitload (haha) luiers laat brengen.

    moradinges doen we niet aan... das geen eten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb jij aandelen bij de Appie ofzo? :P ;)

      Wij hebben de AH luiers ook geprobeerd, maar hier is het constant doorlekken helaas. Dus we zijn snel weer teruggegaan naar de oude vertrouwde Kruidvat luiers :)

      Verwijderen
    2. Mijn schoondochter heeft al meerdere merken wegwerpluiers geprobeerd en zij vindt die van de Lidl het beste wat betreft anti-doorlek en heel goede pasvorm. Ik weet dat ze absoluut niet tevreden was over de wegwerpluiers van Pampers ondanks dat die hele wat duurder zijn of die van Lidl.liesbet

      Verwijderen
  7. Mijn kindjes hebben denk ik hele makkelijke kontjes, heb nog nooit een luiermerk ontmoet waar ze stelselmatig doorheen lekken. Tuurlijk zijn ze wel eens nat geweest, maar dat is echt op 1 hand te tellen... Ben een gezegende mama :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LOL. Dan heb je waarschijnlijk idd kindjes met zeer gemiddelde bipsjes die overal goed inpassen ;) Fijn hoor! Dat lijkt me echt fijn, dat je gewoon alle merken kunt gebruiken die je maar wilt.... Ik ben allang blij dat Tobias nooit luier-uitslag heeft; dat lijkt me zó naar!

      Verwijderen
    2. ja dat hebben ze hier ook nooit gelukkig, dan zou ik ze ook liever af en toe nat hebben...
      middelste had flink eczeem het eerste jaar. helemaal rauw was ie, net een carpaccio. het zat echt overal, behalve in de luier... heb toen overwogen een heel pak van luiers te maken :) gelukkig was ie er doorheen voor ik echt de geest kreeg

      Verwijderen
  8. Bedankt voor het delen Daantje. Ik heb beide niet nodig, maar het is wel fijn voor de mensen die er wel gebruik van kunnen maken. Zeiken van 'dat heb ik niet nodig' of 'dat koop ik niet', vind ik zelf zo goedkoop. Als je alleen kunt zeuren, zeg dan niets, zei mijn oma altijd. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hallo Daantje.
    heb jij voor mij een code, die op een voucher staat.
    die heb je gekregen op de huishoudbeurs.
    dan kan ik de Mora hapjes halen
    bedankt groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kom er nu pas achter dat je die moet uploaden! Ik heb ze zelf ook nog niet besteld en heb de flyer ook weggegooid. Balen zeg :(

      Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)