zondag 1 februari 2015

Onze (financiële) doelen voor Februari

Normaal ben ik niet zo van de doelen, maar deze maand heb ik er opeens wél zin in om wat doelen te maken:

 • In Februari niets op het station eten (vaarwel-hapsnap Februari) Dit zou een besparing van ongeveer €50 moeten opleveren! Dit wordt een lastige, aangezien we gisteren alweer bijna de fout in waren gegaan, maar we gaan ervoor!! Het zal ook wel meehelpen dat jullie allemaal meelezen en dan voelt het enorm als falen als we tóch wat op het station halen!
 • Wasbaar maandverband uitproberen. Gisteren met de post kreeg ik mijn pakketje met 3 wasbare maandverbanden van Charlie Banana, dus ik ben benieuwd :)
 • Het hele huis opruimen. Elke dag een half uur opruimen en vooral ook spulletjes wegdoen die we niet meer gebruiken (liefst verkopen op Marktplaats, maar naar de kringloop kan ook!)
 • Een nieuw matras en gordijnen kopen van de bonus van Sander - we moeten het er niet bij laten zitten!!
Hebben jullie ook doelen voor Februari? En zo ja: wat zijn jullie doelen??

3 opmerkingen:

 1. Ik durf het haast niet te zeggen, ik geloof dat ik geen bijzondere doelen heb. Oh ja, eh,.. moet m'n training weer oppakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beetje minder snoepen, ben iets aangekomen en dat wil ik er weer af. Maar geen hefige dieeten, gewoon wat minder van alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. afvallen wil ik ook wel, maar of ik nou gezond eet en wat minder of zoals met sint en kerst veel te veel, er komt niets aan en wil ook niets meer af :S frustrerend! vanmorgen wel braaf mn baantjes gezwommen, ok maar een half u ipv een uur. schoonzus kon niet, man en kids gingen ook mee, hadden we al afgesproken (wel fijn, banenzwemmen en recreatief is op zelfde tijd) en dochter kon om 12u nog even oefenen zonder bandjes (vond ze toch wel moeilijk ;))

  maar financiele doelen.. nee eigenlijk niet, gewoon doorblijven gaan zoals altijd, proberen rond t ekomen van t maandgeld en dat gaat prima :) (mag ook wel met een ruim maandbedrag ;) maar zolang we ook nog sparen vind ik het prima zo)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)