donderdag 23 april 2015

Adeu Barcelona, Hola Hollanda!

Sommige mensen was het vast al opgevallen dat de frequentie van de blogjes wat lager lag en dat ik niet veel actuele dingen te melden had ;) Dat had een reden: we waren namelijk een weekje naar Barcelona! En de blogjes die afgelopen week zijn geplaatst waren allemaal al van tevoren geschreven! :) Toch was ik af en toe nog wel even actief op de blog, want als Tobias sliep moesten we toch stil zijn, dus dat waren de perfecte momenten om dan even de mail te checken en een reactie achter te laten...

Vandaag stappen we op het vliegtuig terug naar Nederland. En dat vinden we eigenlijk helemaal niet leuk. Stiekem zijn we al plannen aan het smeden om hier weer terug naartoe te gaan, want het is zo''n leuke, mooie stad en we hebben nog lang niet alles gezien!

Voor Tobias zal het ook wel weer even wennen worden. Hij had haast een soort celebrity status hier ;) Kindjes met witblond haar zie je bijna niet in Barcelona, dus Tobias kreeg enorm veel aandacht. Elke dag kregen we minstens 10 keer te horen dat Tobias " guapo"  was. Er waren zelfs mensen die een foto van hem wilden maken of zijn haar wilden aanraken ;) En af en toe kreeg hij zelfs applaus :P

Helaas is op de eerste dag van de vakantie mijn telefoon gestolen en aangezien we die als foto-camera zouden gebruiken hebben we bijna geen foto's. Uiteindelijk hebben we wel een wegwerp-cameraatje gekocht, maar die foto's moeten nog ontwikkeld. Dus dat duurt dan ook weer even! Wel hebben we veel filmpjes gemaakt die ik straks thuis even ga uitzoeken en dan komt er een leuk verslagje van de vakantie online! :)

10 opmerkingen:

 1. Veilige thuisreis toegewenst.
  Weet je ook meteen waarom Ronald Koeman zo populair was bij Barca:-)
  Wat balen van je telefoon, echt kl... Alleen maar meer redenen om nog eens te gaan, voor de foto's. Want het is idd een prachtige stad.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat betekent 'guapo' ?liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had inderdaad al een vermoeden ;-) Tot ik deze week een reactie van jou zag op een ander blog. Toen twijfelde ik even.
  Fijn dat jullie een leuke week hadden, maar balen van je telefoon.
  Een goede terugreis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat balen van je telefoon, en dat je daardoor weinig foto's hebt kunnen maken. Bekend probleem, toen wij er waren was de portemonnee gestolen. Fijn dat het verder wel een leuke week was. Benieuwd naar alle verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. voorspoedige thuisreis en laat even weten hoe het met de appeltaartactie gaat. Balen van je telefoon. gr Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Typisch Barcelona, daar wordt echt alles wat los en vast zit gestolen. Jammer... Maar gelukkig maakt de stad veel goed. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoe hebben jullie t gehad ?? hoe is alles gegaan met tobias ? en hoe vonden jullie het met de kleine man op vakantie ?? ben benieuwd!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. http://nos.nl/artikel/2032043-barcelona-is-toeristenmoe.html

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan me dat héél goed voorstellen. Helaas weet niet iedereen zich goed te gedragen en zullen sommige mensen zich inderdaad misdragen. Wij waren zelf elke dag vanaf een uurtje of 8 op de kamer, dus we hebben geen dronken mensen of iets dergelijks gezien.

   Gelukkig is er weinig te merken van het feit dat Barcelona toeristenmoe is, iedereen is er echt supervriendelijk vind ik juist!! Maar misschien ligt dat ook aan hoe mensen zich opstellen...

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...