zaterdag 18 april 2015

Gekke weetjes over ons

Ik kom ze zó vaak tegen: de blogs met gekke weetjes over mensen. Nu zijn Sander en ik natuurlijk de gekste personen op de wereld, dus.....

5 gekke weetjes over Sander:

 1. Sander kan zo'n 20 verschillende accenten / stemmetjes nadoen. Piet Paulusma, de vieze man.... Maar het leukste vind ik zijn filmreclame-stem, waarbij hij net doet alsof hij een film-trailer maakt van de meest onbenullige dingen. 
 2. Sander verzint de raarste bijnamen voor Tobias. Monsieur Fromage, Monsieur Fontanel en .... Le petit monsieur gargamel avec son fontanel. Geen idee waarom, maar Tobias heeft dus allemaal Franse bijnamen!
 3. Sander speelt net zo lief met de Duplo en trein als dat Tobias dat doet. 
 4. Sander wordt verkouden als het raam openstaat of als hij het koud heeft gehad. Volgens internet kan je niet verkouden worden van dit soort zaken, maar ik heb hem een poosje geobserveerd en het is toch écht wel zo!
 5. Sander kan geen geheimen bewaren. Als hij een verrassing aan het voorbereiden is komt er altijd een moment dat hij het verpest. Hij kan gewoon zijn mond niet houden en heeft absoluut geen pokerface!


5 gekke weetjes over Daantje:

 1. Als ik een serie of film kijk komt er altijd een moment dat ik er niet meer tegen kan en ga googelen hoe het verder zal gaan. Dit begon tijdens de zwangerschap, toen ik de spanning niet aankon tijdens Prison Break. Maar inmiddels is het een gewoonte geworden en ga ik zelfs googelen of bepaalde mensen in een serie nog bij elkaar komen, omdat ik het zó frustrerend vind als ik het niet weet ;) En Sander weet dit niet. Hij denkt dat ik gewoon heel goed ben in het raden van het plot van een film ;)
 2. Daarop voort bordurend: mijn zusje "zeurt" als zo'n 6 jaar dat ik de serie Gossip Girl moest kijken, maar ik weigerde, want het leek me een verschrikkelijke serie. Tot ik op een gegeven moment alle leuke series op Netflix had gekeken en dus maar besloot om Gossip Girl te gaan kijken! Na 1 aflevering was ik verslaafd en als Tobias slaapt kijk ik standaard 1 of 2 afleveringen. Zodoende had ik seizoen 1 in een week uit. Oeps!!
 3. Ik moet elke dag mijn oren schoonmaken met een wattenstaafje. Ik weet dat het eigenlijk helemaal niet goed is, maar sinds ik een keer naar het ziekenhuis moest om mijn oor leeg te laten zuigen, omdat mijn gehoorgang vrij nauw is en ze het niet uitgespoten kregen, ben ik dus een beetje panisch voor oorsmeer. Dus ja, ik ga er toch mee door, want mijn oor leeg laten zuigen, dat wil ik nooit meer meemaken!
 4. Mijn ouderlijk gezin heeft bizar veel tradities. Van bossche bollen eten in de Efteling tot speciale gerechten die alleen met Kerst mogen worden gegeten.... Meeste tradities vind ik heel leuk, gelukkig, maar Sander is nog steeds wel eens verbaasd over hoeveel tradities wij hebben.
 5. Ik zeg expres raps in plaats van rasp, omdat ik het zo leuk vind dat Sander daar elke keer om moet lachen. Maar ik ben er inmiddels zo aan gewend om het fout te zeggen dat ik het nu ook per ongeluk ga doen. 

7 opmerkingen:

 1. Leuke weetjes, zo'n kijkje achter de schermen bij jullie.

  Je hebt gelijk met het puntje 4 van Sander, daar heb ik namelijk ook geregeld last van. Grrr.. En dan maar op internet roepen dat het niet kan, nou het kan wel!!!
  Puntje 3 van jou heeft mijn man, elke dag moeten de oren schoongemaakt worden en hij checkt ze van de kinderen ook, sinds ZL buisjes heeft worden ze trouwens niet meer smerig. En DL heeft soms ontploft oorsmeer in haar oren. Zielig, maar dan weet je dat ze verkouden word.
  En leuk he, als kleine kinderen slapen overdag. Kun je ongegeneerd series kijken. Deed ik ook altijd maar hier slapen ze 's middags al heel lang niet meer, ondanks dat DL nog geen 3 is. Maar als zij 's middags slaapt, slaapt ze 's avonds niet meer dus dan laat je het wel. Ze slaapt dus al meer dan een jaar niet meer 's middags en daar gingen mijn kijkuurtjes.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen. Dat van dat serie herken ik. Nooit gedacht dat ik zelf verslaafd zou raken aan The Walking dead. Zombies??? Maar ik ben er dol op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een nieuwe serie obsessie : vikings. Vreselijk als je dan een dag alleen heb en 10 afleveringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha leuk al die series kunnen kijken ;) ik kan alleen wat opnemen en kijken (man download soms wat, maar ik zou niet weten wat.. dus neem gewoon op :p ) maar kom op t moment niet meer aan kijken toe.. zoontje slaapt nog wel elke middag 2 u, maar opvangkindjes niet.. :p of ik heb genoeg andere dingen te doen :p

  wat betreft je oren.. er is ook oorspray of oordruppels die je gehoorgang schoonhouden.. wellicht wat minder schadelijk ???

  verder superleuk om te lezen!!! lekker menselijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kijk hier 's avonds series... heerlijk! Gelukkig meer avonden geen tv dan wel, maar als we kijken kijken we echt de hele avond vanaf ze naar bed zijn tot we zelf gaan liggen (dan ook altijd nét iets te laat). Overdag zit er al een tijdje niet meer in, hier slapen ze vanaf de 20-24mnd niet meer overdag... Dus dan zie ik alleen pino en ienieminie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Daantje zou je je mailbox willen lezen van zzp (met daarin een verzoekje van mij) ? groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...