zondag 7 juni 2015

Familieweekend dag 2

We zijn inmiddels terug van het familieweekend. De terugreis heeft 4 uur geduurd, een flinke reis dus! Maar we kijken terug op een erg geslaagd weekendje.

Vanmorgen hebben we nog een keer met zijn allen ontbeten. Daarna was het tijd om de koffers in te pakken en in de auto's te zetten. Ondertussen speelde Tobias in de auto van Beppe. Hij mocht achter het stuur zitten en de radio aanzetten. Hij vond het echt helemaal geweldig en zat te swingen achter het stuur, terwijl hij Broem Broem! zei ;)


Daarna gingen we naar het koeienmuseum in Workum. Dit bleek een melkveeboerderij te zijn met een klein museumpje erbij. Het was erg interessant om zo'n boerderij eens van binnen te bekijken. Al vond ik het wel erg zielig dat moederkoe en haar kalfje gescheiden worden, zodat wij de melk kunnen drinken. Al zal ik er geen veganist van worden. Maar ik wil wél wat vaker voor alternatieven voor melk gaan kiezen. Na het museum vertrok iedereen huiswaarts. Wij hadden dus nog een reis van 4 uur voor de boeg! Ik kon niet wachten om weer lekker thuis te zijn! Lekker een trainingsbroek aan en even gewoon helemaal niks hoeven! Behalve even wat blogjes bijlezen, want gek genoeg kon ik wel blogjes schrijven, maar Bloglovin deed het dan weer niet! 

En Sander had nog een fijne mededeling: hij heeft morgen ook nog vrij! Dus morgen kunnen we ook nog even lekker bijkomen :)

1 opmerking:

  1. fijn dat het zo leuk wsa! en jeetje zeg 4uur... wij vonden 2u en 15 min al lang naar assen vorige week...

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...