zaterdag 6 juni 2015

Familieweekend dag 1

Vandaag was de eerste dag van het familie weekend. Zoals ik vanmorgen al schreef was ik voor dag en dauw wakker. Ik ben toen in mijn eentje een stuk gaan wandelen door het dorpje. Het was verder nog doodstil! Had wel wat eigenlijk ;) Daarna heb ik nog even het tijdschrift Linda gelezen. Best lekker, even wat me time :)

Daarna met zijn allen ontbeten en toen vertrokken naar het boerengolfen. Er was daar ook een fries museum dorp waar we konden rondkijken, met demonstraties van oude ambachten. Was wel even leuk, maar het duurde wel wat te lang voor Toby. Dus toen we terugkwamen is hij direct naar bed gegaan.

's Avonds hebben we nog gebbqt en bingo gespeeld met Friese woorden ipv cijfers. Was ook erg leuk, maar ik merkte wel dat ik erg moe was. Het was me iets te rumoerig :P Maar ik heb wel een prijs gewonnen: Friese kruidkoek! Hmm :)

En nu lekker koesen!! (Slapen)

2 opmerkingen:

  1. Veel plezier voor de zondag en hopelijk heb je beter geslapen.
    Nic

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n familiedag, of weekend, is in mijn beleving altijd vermoeiend, maar hopelijk wel leuk. Uiteindelijk zijn het de herinneringen waar je het voor doet, en de familieband. Ook voor Tobias belangrijk om zijn afkomst te kennen :-). Voor vandaag ook een fijne dag gewenst!

    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...