zaterdag 6 juni 2015

Familieweekend

MooiVandaag eens een heel vroeg berichtje! We zijn op familieweekend met Sanders familie en slapen in een kamer met heeeeel dunne gordijnen dus ik kan echt niet meer slapen. Zodoende was ik dus al om kwart over 5 wakker! Bizar vroeg, maargoed. Kan ik even lekker genieten van hoe heerlijk ontspannen en vredig Tobias ligt te slapen; zo vaak slaapt hij niet meer bij ons op de kamer tegenwoordig!! Al vind ik het ook wel weer eng, want hij ligt echt heel stil en ik hoor hem niet ademen! Maarja, zo slaapt hij altijd.... :p En ik vind dat nog steeds eng!!

Maargoed, familieweekend dus! Ik had er enorm tegenop gekeken. Vorige twee keren (het is eens per twee jaar!) heb ik mijn snor gedrukt * Bloos *. Ik vond het te spannend. Maar ik kan er natuurlijk niet voor altijd voor wegvluchten, dus dit keer gingen we wel! En ik vind het nog gezellig ook!! :) Het valt me zo mee dat ik me nu afvraag waarom ik er zo tegenop zag!!

Wat staat er vandaag op het programma? In elk geval boerengolf en vanavond een barbecue. En ergens dit weekend Fryske bingo! Dit weet ik al, omdat Sanders moeder en zus het weekend hebben georganiseerd. Ondanks dat ze zoveel mogelijk geheim probeerden te houden vang je dan toch wel eens wat op! ;)

PS: het internet is hier erg langzaam, dus reacties goedkeuren lukt momenteel helaas even niet.

5 opmerkingen:

 1. Ha, ha, hoor je de cijfers dan in het Fries? Dan maak je er weinig van als je geen Fries kunt. Ik kan het goed verstaan maar praten lukt me minder, ik ben dan ook maar een halve Fries :-)
  Gezellig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo dat is lekker vroeg, Je hebt nu lekker een lange dag.
  Geniet van je familieweekend.
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet niet of je de reacties wel kunt lezen, maar ik wil jullie veel plezier wensen dit weekend. Het zou mooi, zonnig weer worden maar gelukkig niet meer zo snikheet. Mij lijkt zo'n familie weekend, met mensen die je allemaal kent, best leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha herkenbaar.. soms ook geen zin in drukte zeker als ik niet weet hoe iedereen is, wie er precies komen, watje gaat doen.. maar heb ook wel geleerd dat t meestal wel gezellig is idd. vermoeiend maar gezellig :)
  fijn dat je het ook zo leuk vindt!
  wij hadden laatst een reuni van mans familie, kende grotendeels niet, maar was idd erg gezellig. van mijn familie hebben we zoiets niet. verder weg wel, een neven en nichtendag waar mn vader dan heen gaat, maar dat is niet voor de kinderen en kleinkinderen dus wij gaan daar niet heen.. ooit maar eens verzinnen voor mn familie ;) ondertussen zijn er al meer met kinderen van mn neven en nichten, wel leuk! (nog maar 1 nichtje met een kindje van net 1 en een neefje met een zoontje van bijna 4, precies 1 jr ouder dan ons zoontje) en wij dus met 2 kids van 5 en bijna 3. zal langzamerhand wel wat bijkomen, leuk om dan wat te organiseren denk ik? ooit... :p

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...