zaterdag 15 augustus 2015

Een heel ander gezicht

Zoals ik al vertelde in mijn vorige bericht: onze vloertegels zijn eruit! Ik keek er enorm tegenop dat er weer zoveel troep zou komen, maar gelukkig viel het heel erg mee! Bijna alle tegels zijn er heel uitgekomen en dus konden ze netjes worden opgestapeld. Ik heb ze nu op een weggeefgroep gezet, hopelijk wil iemand ze nog hebben, dat scheelt ons ook weer dat we niemand hoeven te vragen om ons naar de vuilstort te rijden.

Dus mocht iemand interesse hebben... ;)

Ondanks dat de vloer nu onder de lijmresten zit vind ik de kleur van de tegels toch al een stuk meer warmte geven dan die witte tegels.... Alleen brengt dat me eigenlijk alleen maar meer aan het twijfelen over de kleur die we straks voor het laminaat moeten kiezen.

Ik ben dus wel benieuwd: wat voor laminaat zouden jullie kiezen qua kleur??
16 opmerkingen:

 1. ik heb (uit luiheid :p ) een donkere houten vloer gekozen waar je niet zo snel iets op ziet. Ik vind een lichte vloer heel mooi, maar dan zou ik de hele dag aan het dweilen zijn...
  ik zie dat je geen houten meubels hebt, dus dan kun je qua houtkleur eigenlijk al niet meer fout gaan. ik zou bij al die witte meubels en muren een warme teint kiezen, dus geen whitewash of grijsteint.
  ben benieuwd wat het word!! laat maar snel zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker licht Daan.
  Het wordt vanzelf weer donkerder.

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook veel witte meubels en eiken whitewash laminaat. Wel eentje zonder knoesten, vind ik persoonlijk mooier. Vloer ligt nu 10 jaar nog geen dag spijt van!! Gr. Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een warmere kleur heb je hier nodig, iets richting rood//taupe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou geen laminaat nemen. Hou niet van de neppe uitstraling. Eikenhouten vloerdelen, soort parket, hebben wij zeven jaar op de bovenverdieping gelegd. Beneden lag al parket. Boven lichteiken, beneden wat donkerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie houten vloer erin. Niet te donker... zou vast prachtig staan. Succes met de keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie houten vloer, kleur mahonie, warm bruin met een vleugje rood. Ik zou wel voor parket kiezen ipv laminaat, is veel mooier en duurzamer. Parket van eikenhout(dik) gaat een leven lang mee, kan iedere keer weer opgeschuurd worden. Is in aanschaf duurder maar wel heel duurzaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een soort middenkleur. Niet te licht. Iets donkerder geeft veel meer uitstraling, maar zoveel mensen zoveel meningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit geweldig, zou het zo laten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wij hebben een hele donkere eiken vloer. Niks te donker, als de wanden licht blijven. Laminaat geeft een kille uitstraling, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij heben ook erg veel wit in huis en n eiken houten white wash kleur.. Staat erg mooi! Ik kan je evt wat fotos mailen..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou gewoon lekker gaan rond snuffelen en bekijken wat je wel en niet mooi vind. En mocht je iets heel erg mooi vinden kun je vaak een plank, tegel, stukje vloer mee nemen. Dit mag ook bij een bouwmarkten even vragen aan het personeel en je gegeven worden genoteerd.

  Voordeel van een voorbeeld mee nemen is datje het een weekend kunt laten liggen dan weet je precies wat het licht in val doet.. En je kunt kijken of de kleur goed staat bij je meubels, keuken, bank, muren enz. Succes!! Ik ben heel benieuwd naar wat je kiest

  BeantwoordenVerwijderen
 13. als ik met niemand rekening zou hoeven houden zou ik voor een wittig laminaat gaan met iets grijzigs of bruinigs erin (als t bestaat) maar we hebben nu bruin laminaat.. geen idee welke kleur precies, zat er al in toen we hier 6 jr geleden kwamen wonen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...