woensdag 5 augustus 2015

Jaaaa, de radiatoren zitten erin :D

Eindelijk, ein-de-lijk heeft het een loodgieter behaagt om onze radiatoren te plaatsen. Wat een gedoe was dat, zeg! De eerste loodgieter kwam kijken, liet een prijs weten en was vervolgens dagenlang niet te bereiken. De tweede loodgieter zou om 9 uur komen, toen zou het 1 uur worden en vervolgens kwam hij gewoon helemaal niet opdagen en nam óók de telefoon niet op. De derde zou afgelopen maandag om 8 uur komen en... je raadt het al.... kwam ook gewoon niet opdagen :/

Inmiddels had ik mijn beklag gedaan op een forum waar ik regelmatig te vinden ben en bleek een van de andere forummers een man te hebben die een klusbedrijf had. En die man is vandaag langsgeweest en heeft de radiatoren geplaatst. Superblij mee!!!

Zoals beloofd een fotootje.... Het ziet er nu nog niet uit, omdat de tegels zijn weggehakt en het nog niet helemaal is afgewerkt, maar zelfs zo kun je al zien dat het écht heel erg is opgeknapt.... En dat de radiator een flink stuk lager is geworden.De volgende stap is om alle tegels weg te hakken en de vloer te egaliseren. En dan laminaat leggen. En dan gordijnen bestellen.... Ik kijk vooral enorm op tegen dat weghakken en egaliseren, maargoed... Het moet toch gebeuren om uiteindelijk de woonkamer af te krijgen!

7 opmerkingen:

 1. je kunt ook over die tegels egaliseren met giet beton. is maareen heel dun laagje en beduidend minderwerk dan eerst die tegels weg hakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Agreed! Goed bedrijf kan de tegelvloer met een minimale laag egaliseren, dan hoef je niets te hakken/af te voeren

   Verwijderen
 2. erg mooi! :) ben benieuwd hoe t ooit is als t af is ;) zal vast een hoop werk zijn maar kan me ook voorstellen dat je wat anders wil!! (best kil en zakelijk de witte tegels en witte lamellen ?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf! Fijn dat je toch geholpen bent. Hulde voor die man!!! En die andere klusjesmannen moesten zich schamen; afspraak is afspraak. Dat kan heus wel eens uitlopen; maar dan laat je het weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met de rest! Vandaag heb je de radiatoren in ieder geval niet nodig..;) Men zegt wel eens dat bij een eigen onderneming het op komen dagen de helft van het werk is, dat blijkt ook hier wel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij onze verbouwing kwamen we nog een tegelvloer onder de vloerbedekking tegen. Een onaangename verrassing. We hebben toen ook gekozen voor egaliseren over de tegels en de vloerverwarming is er ingevreesd. Wel makkelijker, maar ook duurder in ons geval. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)