vrijdag 7 augustus 2015

Verkoopchallenge 13: televisie-meubel

Volgende week worden de tegels eruit gehaald en dus moet de hele woonkamer dan even leeg zijn. Een goede reden om nu de knoop door te hakken over ons televisiemeubel! Die mag dus nu weg! De reden dat we nog twijfelden was dat ik me niet zo goed een beeld kan maken of het niet enorm kaal zal zijn zonder tv-meubel onder de televisie. Maargoed.... We zien wel! ;)

Hier staat de advertentie voor het televisiemeubel.


O ja, een aantal mensen gaf als tip om over de tegels heen te egaliseren. Opzich een goede tip, maar aangezien wij beiden vrij lang zijn en de keuken op onze hoogte is gezet, is het niet handig om dan een paar centimeter van de keuken af te gaan snoepen, dus we doen het maar gewoon direct goed! (Al zit Sander nu weer te twijfelen of we in de keuken niet genoeg tegels zullen houden... Hmm.)

De rest van de verkoop...

De DECT telefoon is inmiddels verkocht voor €10!
De DVD van Games of thrones is verkocht en hier houden we uiteindelijk zelf €16 aan over.
De trouwjurk is helaas nog steeds niet verkocht. Die man waar ik eerder over vertelde bleek op vakantie en wil toch nog komen passen, dus dat is even afwachten dan. 

2 opmerkingen:

  1. Wat voor vloer ga je nemen in plaats van tegels Daantje?

    Fijn dat die dvd's verkocht zijn. Toch nog best een fijne prijs.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)