zaterdag 1 augustus 2015

Weekendje samen

Het verbaast me altijd dat ik zo enorm uitkijk naar een weekendje samen en als het dan bijna zo ver is, dan heb ik het voor mijn gevoel niet meer nodig. Een beetje hetzelfde als met naar de kapper gaan: op de dag dat het eenmaal zo ver is zit mijn  haar opeens weer goed?! Hoe kan dat toch?? Maargoed.... Gister gingen we Tobias dus naar mijn schoonouders brengen....

Voor we dat deden zijn we met zijn drietjes in Ballorig geweest. Tobias vond het weer helemaal geweldig! En hij was zó stoer! Hij klom gewoon helemaal zelf 3 meter omhoog op een springkussen en liet zich daarna via het glij-gedeelte naar beneden glijden. Helemaal zelf! Echt, ik vond het zó erg dat mijn telefoon leeg was! :( Ik ben zó ontzettend, ongelofelijk trots op dat kereltje, dat ie dat deed!

Daarna brachten we Tobias bij mijn schoonouders. Nog even een kopje thee gedronken en toen was het toch tijd om weg te gaan. Ik vond het wel moeilijk, want toen ik zei dat we weggingen ging Tobias direct dag zeggen tegen opa en oma. Hij had natuurlijk niet door dat we hem daar zouden laten. Dat was wel even slikken... Maar gelukkig ging hij niet huilen toen we weggingen, dus dat scheelt dan wel voor je gevoel.

Sander nam het bijslapen wel erg serieus en viel al direct in de trein in slaap:


Maargoed, daarna moest hij van mij even zwaar werk doen, namelijk meegaan shoppen :P Ik wil namelijk alvast een beetje gaan rondkijken voor een jurkje voor de trouwerij van mijn zusje. Ja, het is pas over een jaar, maar ik ben altijd zó bang dat ik niks kan vinden! Dus veel jurkjes gepast. Uiteindelijk vond ik er eentje:


Nog niet gekocht, maar het is wel fijn om te weten dat ze bij deze winkel in elk geval heel veel leuke jurkjes hebben en ook het nodige in mijn maat, dus tegen de tijd dat mijn zusje heeft besloten of ze nou wel of geen kleur-thema wil ga ik hier zeker terug heen om een jurkje te halen!! (En nee, die streep die je ziet op de foto is niet mijn ondergoed, dat is een onderjurkje wat niet helemaal netjes zat, maar dat zag ik pas te laat helaas! :P )

Daarna zijn we uit eten gegaan. Lekker bij ons favoriete restaurant in Amersfoort. Het was erg gezellig en we hebben lekker gegeten. 

Eenmaal thuis zijn we direct ons bedje ingerold. Helaas werd ik een uurtje later ziek wakker. Gelukkig was dit 5 minuten later alweer over. Blijkbaar iets verkeerds gegeten of teveel gegeten.... Ik weet het niet. Maar het was wel erg vervelend. Maar wel typisch, want het is niet de eerste keer dat ik hier net in het weekend dat we ons trouwen vieren last van heb. 

Maargoed, vandaag voel ik me gelukkig weer helemaal het vrouwtje, dus ik hoop dat het gewoon zo blijft. Eigenlijk was ik niet van plan om vandaag te bloggen, maar zoals ik al zei: Sander neemt dat bijslapen erg serieus, dus ik ben benieuwd hoe laat we uiteindelijk in de sauna zullen zijn... ;) 

10 opmerkingen:

 1. Geniet ervan, wij werken dit weekend alletwee, ook leuk..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet er van!

  Ziekte kan je helaas niet plannen, maar gelukkig was het snel over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens jullie een fijn weekend, geniet van de uitstapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee om dat regelmatig te doen! Herinnert me eraan dat wij dat ook regelmatig van plan waren ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave jurk! Hij staat je erg goed!!
  Ik hou ook erg van die stijl, ik wil er ook graag eens kijken.. Hoe heet de winkel en waar was het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :D

   Het was bij Notorious in Utrecht, op de Voorstraat zit die winkel :) Echt een leuke winkel!

   Verwijderen
 6. wauw daan! die jurk staat je prachtig!!! :D bijna zonde dat je m niet gekocht hebt ;) maar ik snap je ook wel!! (ik draag nooit jurkjes! t liefst niet eens meer naar nette gelegenheden omdat ik me er 5 maanden zwanger in voel :p en ben maar 1.57 zoals je gezien hebt.. ik vind dat ik geen figuur ervoor heb ;) maar goed, dat zit meer in mn hoofd gok ik.. maar wauw.. deze staat je prachtig!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Werkt Sander zo hard, dat hij zo heftig moet bijslapen?
  Verder fijn weekend gewenst alsnog (after da fact, wij waren ook n weekendje weg....)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)