dinsdag 8 september 2015

Does it spark joy?

Dit is de vraag die Marie Kondo stelt. Wordt je blij van een product? En als er iets is dat joy voor mij sparkte, dan was het de dinosaurus poncho van Tobias. Elke keer als hij hem aan had werd ik er weer helemaal blij van om hem rond te zien lopen in zijn stoere poncho.

 Ik ben nu al drie dagen op Google aan het zoeken, maar kom hem nergens tegen. Althans, wel op één site, maar die is veel duurder dan waar we hem in eerste instantie hebben gekocht....

Even leek het erop dat het bedrijf waar ik hem de eerste keer had gekocht hem toch nog had. Maar dit bleek een doodlopend spoor te zijn. :( Dus stond ik voor de keuze: het loslaten of toch voor de duurdere optie gaan. In eerste instantie ben ik dus op zoek gegaan naar een goedkoper regenpakje, maar ik merk gewoon dat ik toch in mijn hoofd blijf zitten met die poncho. Ik kan het niet loslaten en blijf alle regenkleding met die poncho vergelijken. Dus uiteindelijk heb ik toch besloten dat ik hem terug ga kopen. Dan maar wat duurder uit... Maar ik word er gewoon zó blij van! Dus voor mij is het dat gewoon ook waard :)
5 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt een prachtige poncho, snap dat je deze nog eens wilde kopen! Waar heb je hem uiteindelijk gekocht? Zo eentje zou ik ook wel willen kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet of ik het er het geld voor over zou hebben (hij klinkt in jouw blogje als best wel prijzig), maar het is wel een geweldig ding zeg! Echt schattig en volgens mij ook best praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is echt superschattig! Misschien ben ik te laat met mijn tip, maar zou je geen "gezocht" advertentie op MP en aan verwante sites kunnen zetten, of oproepje bij Viva enzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ..zo'n kereltje ziet er in een plastic vuilniszak nog net zo geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb ik ook. Ons Fee droeg vorige winter een heerlijk warm winterpak buitenshuis. Zowat dagelijks en ik kocht hetzelfde nu opnieuw in een grotere maat. Opnieuw een hele winter plezier !! Ik begrijp je volkomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)