dinsdag 8 september 2015

Mijn "salaris"

Een poosje geleden schreef ik al over het versimpelen van de administratie. Een van de dingen die ik heb veranderd is de manier waarop ik extra inkomsten wegschrijf. Eerst had ik allemaal verschillende posten: inkomsten van marktplaats, euroclix, enz. Nu is dat allemaal "salaris van daantje" geworden.

Sinds deze verandering zie ik eigenlijk pas hoe al die kleine inkomsten samen 1 grote inkomst maken! Niet dat ik een top salaris heb, maar ik kan er bijvoorbeeld wel de peuterspeelzaal van betalen! Toch een leuk vooruitzicht :)

Mijn "salaris" laat ik meestal wekelijks uitbetalen. Aangezien Sanders salaris pas de 26e komt kan ik hem dan een groot gedeelte van de maand plagen dat ik al geld in het laatje heb gebracht en hij nog niet ;)

6 opmerkingen:

 1. Zo zie je maar, veel kleintjes maken inderdaad een grote. Mooi toch! En ook fijn dat je kunt kiezen voor een wekelijkse uitbetaling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk is dat he? Sinds ik al mijn bijverdiensten op een aparte rekening laat binnenkomen zie ik ook dat het best optelt. Ik kan er ruim de boodschappen van betalen voor ons gezin. Meeste komt door textbroker, dat was ooit een tip van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super, Suzanne :D Fijn dat textbroker je zo goed bevalt, ik vind het ook nog steeds erg fijn :)

   Verwijderen
 3. Dan heb je toch leuke inkomsten van marktplaats en de klik sites. Heel af en toe heb ik daar eens 25 euro van. Schiet niet echt op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe laat je dat dan wekelijks uitbetalen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet bij alle programma's kan dat, maar bij Textbroker en Roamler kun je desnoods elke dag uit laten betalen als je genoeg geld in je account hebt ;)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...