zondag 31 januari 2016

Quotes van ons kereltje - Januari 2016

Ook deze maand hebben we weer enorm genoten van het 'gekakel' van Tobias. Dus heb ik tijdens de afgelopen maand een bestandje bijgehouden met leuke uitspraken van Tobias.


 • Doei brood, doei ei! Nadat we een broodje hadden gegeten bij de Delifrance wilde Tobias toch wel even heel graag gedag zeggen tegen het eten ;)

 • Wat ben je mooi!  No kidding, dit zei hij dus echt tegen me toen hij me een knuffel gaf. Echt zo´n lief smeltmomentje. 


 • Hallo koe!! .....  Hallo Toeta!! Blijkbaar vond Tobias het niet leuk dat de koe hem niet teruggroette, dus zei hij zelf maar hallo tegen zichzelf (hij noemt zichzelf Toeta)

 • Boerenkool ..... Aardappel ...... Worst?!  Hij wordt echt té slim. Helaas kunnen we hem niet meer foppen door de worst pas wat later op tafel te zetten. (Zodra hij worst ziet eet hij geen boerenkool meer)


 • Goedemorgen poepie! toen ik hem uit bed kwam halen.

 • Als ik aan Tobias vraag: zullen we zo eens naar huis gaan? zegt hij direct: doei oma, doei opa, en gaat zijn schoenen pakken. Ziet er zó eigenwijs uit elke keer weer. Net alsof ie heel graag weg wil. Terwijl hij het juist zo naar zijn zin heeft bij oma en opa!


 • Tobias heeft op het kinderdagverblijf het woordje 'pijn' geleerd. Elke keer als hij nu valt of zich stoot zegt hij 'auw, pijn'. Maar als ik hem dan vraag waar hij pijn heeft zegt hij soms grappige dingen. Bijvoorbeeld dat hij pijn heeft in zijn haar. ;)
 • Verder werd er vooral gezongen: "tinne bel, tinne bel, tinne alluwee" en héél hard "o denneboom!" zijn hier de tophits momenteel. Daarnaast zingt hij ook graag ABC en hoofd, schouders, knie en teen. Ik probeer het elke keer op te nemen, maar hij werkt niet echt mee. Behalve als hij in bad zit, maar dat vind ik geen filmpjes om op internet te delen. 


8 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch! Maar eh, hoor je jezelf niet een beetje terug? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo heerlijk is dat. Hier begint de dame pas net echt liedjes te zingen, met dik 3. En soms maakt ze er prachtige versies van als ze het niet helemaal weet.
  Soms zegt ze ineens: mamma, ik vind je heel lief. Ik hou echt wel veel van jou.
  Om te smelten gewoon...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die muts van Lilo is echt te grappig :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)