zaterdag 9 januari 2016

Weekmenu voor week 2

Vandaag deel ik alvast mijn weekmenu voor komende week met jullie en vertel ook hoe het afgelopen week is gelopen met het weekmenu.

Uiteindelijk hebben we 4 van de 7 dagen ons aan het weekmenu van week 1 gehouden. De gevulde paprika, de wraps met bonen en het brood met soep hebben we namelijk niet gegeten. In plaats daarvan hebben we een keer patat gegeten en heb ik een avondje bij mijn ouders gegeten. En vandaag ben ik wezen high tea-en met mijn zusje en moeder, maar dat was zó veel dat ik geen trek meer had in een grote maaltijd. Dus schoven we de boerenkool lasagne maar door naar morgen. In plaats daarvan aten we een broodmaaltijd, maar zonder soep...


Dit wordt ons weekmenu voor de komende week:

Maandag: zelfgemaakte bietensoep

Dinsdag: ovenschotel met rijst en prei

Woensdag: brood met soep

Donderdag: stamppot met spruitjes

Vrijdag: nasi

Zaterdag: lasagne

Zondag: roergebakken spruitjes met champignons

2 opmerkingen:

  1. Ik heb het ook weleens gedaan zo'n weekmenu, maar waarom ik dat nu niet meer heb weet ik eigenlijk niet meer. Ik zit er de laatste tijd over te denken om het toch weer in te voeren. Dan hoef je tenminste niet telkens naar de winkel omdat je weer eens iets niet in huis hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'Woensdag : brood met soep'. Eten jullie dan die dag geen
    warm middagmaal met groenten, aardappelen (of vervanger) en vlees, vis of vervanger ? Eet Tobias die dag dan op de kribbe of eet hij ook enkel soep en brood ?

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)