donderdag 19 mei 2016

Hallo belastingteruggave, dag belastingteruggave ;)

Een paar dagen geleden kregen we de belastingteruggaaf op onze rekening gestort. Het heeft een paar dagen op de spaarrekening gestaan, maar inmiddels is het alweer verdwenen. We hebben namelijk gisteravond een aanbetaling van 40% voor de zonnepanelen gedaan.

We weten inmiddels ook de datum waarop ze geplaatst gaan worden: 2 juni! Over 2 weekjes dus. Dat gaat al lekker snel. Fijn hoor! Tegen die tijd hebben we als het goed is ook het vakantiegeld ontvangen en kunnen we een groot gedeelte van de zonnepanelen daarmee betalen. De rest betalen we van een bonus die we in juni krijgen en een gedeelte schieten we voor en krijgen we weer terug vanwege de BTW die we terug kunnen vragen.

En nu maar hopen op lekker weer deze zomer! :)

8 opmerkingen:

 1. lekker vroeg binnen al. ik heb nog niets gezien. maar hier gaat t ook gelijk door naar de spaar. stuur het nog niet door naar money.ou maar naar de gewone spaar van i.ng. eerst nog even kijken wat we nodig hebben voor t huis (net een niewue cv ketel bijv... ook 1385 euro...) willen de tuin nog aanpakken etc. dus sluis nog niets door naar MY, zodat we het sneller kunnen overboeken naar de betaalrekening (en de rente is op beide rekeningen toch ontzettend laag datt niet eens echt uit maakt.... :( )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als je het op de ing zet, meer dan 500 in 1 keer, moet je je eerst even aanmelden voor een gratis rituals pakketje :)

   Verwijderen
 2. Fijn dat je het al hebt! Hier nog niks gehad helaas, en wel snel ingeleverd bij de BD..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie bestemming. Bij ons nog niet binnen, maar de aangifte is ook nog niet gedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn baas verdeelt de vakantievergoeding over 12 maaanden, en stopt het bij het opleidingsgeld en fiets geld en ... tot 1 totaal budget. Daar mag je vrije dagen van kopen, of een fiets deels betalen, of een vakbondsabo betalen,..., of op welk moment je wil extra geld laten storten. En anders krijg je aan t eind vna t jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn zeg, al over twee weken. Het lijkt me dan echt heerlijk als de zon schijnt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Precies twee jaar geleden zat ik ook stuiterend de zonnepanelenboer aan te betalen van ons vakantiegeld, nog steeds erg blij mee! Als het volle zon is geweest, kijk ik 's avonds altijd even trots naar de dagopbrengst :D
  Wij kregen het belastinggeld ook deze week al, had het niet zo snel verwacht! De man kreeg, en daarvan heb ik gelijk de helft teruggestort, want ik moest betalen :(
  Gelukkig komt het vakantiegeld ook een dezer dagen binnen en kunnen we toch een lekker bedrag extra sparen. En ook de afrekening van de verwarming bracht een lekkere teruggave met zich mee (jeej voor een warme winter). Tel daarbij op dat de man een hoger salaris bij elkaar gekletst heeft, en we gaan vette maanden tegemoet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat wordt genieten van de zomer als je naar de elektriciteit meter kijkt. Goed besteed geld.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...