zondag 8 mei 2016

Update 3 van de 52 weeks money challenge: stoppen kan altijd nog!

Vandaag heb ik weer een update voor jullie over de 52 weeks money challenge. De afgelopen weken waren even pittig qua sparen. Ik heb er zelfs aan gedacht om te stoppen met de challenge. Uiteindelijk heb ik er toen voor gekozen om gewoon de lage bedragen af te strepen. Stoppen kan altijd nog!

Ik wil nu alleen wel weer wat meer gaan proberen om ook wat actiever te worden qua inkomsten naast mijn werk. Ik deed altijd veel met Roamler, Textbroker en overige inkomsten, maar momenteel staat dat allemaal een beetje stil. Daar wil ik dus weer wat actiever mee worden.


Week 53: €25 (Euroclix uit laten betalen)
Week 1: €12 (Textbroker uit laten betalen)
Week 2:  €10 (Alwéér Textbroker!)
Week 3:  €1 - We hadden net te horen gekregen hoeveel de offerte zou gaan worden en ik schrok hier zo van dat ik maar €1 heb overgemaakt!

Week 4: €3 - ik kocht een potje bij de kringloopwinkel in plaats van bij Prenatal, besparing: €3
Week 5: €50 - Sanders nieuwe salaris viel hoger uit dan dat van vorig jaar, dus het verschil maakten we over, daarnaast ook wat inkomsten via bol.com. In totaal €50
Week 6: €52 - eindelijk was ons zegelboekje van de Albert Heijn vol! We willen eigenlijk stoppen, maar kwamen dus nog een half zegelboekje tegen, dus dat is zonde. En het stomme is dat we nu wéér wat zegels overhebben, dus we gaan nog één boekje doen en dan stoppen we écht!

Week 7: €2 - gewoon zonder reden, omdat ik deze week geen andere inkomsten had en de lage getallen toch ook een keer moeten worden weggestreept.
Week 8: €51 - uitbetaling van internet-inkomsten
Week 9: €49 - einde van onze financiële maand. We hadden nog een bedrag over wat niet was uitgegeven en dit was het hoogste bedrag dat nog openstond, dus dat hebben we overgemaakt.

Week 10: €27 - €2 vanwege een verkoop op Marktplaats + €25 van Euroclix
Week 11: €48 - deels van mijn eigen Roamler, deels via Sanders Roamler
Week 12: €4 - het is het einde van de financiële maand en daarom moeten we even rustig aan doen, dus doe ik een klein bedragje.

Week 13: 14 euro via Klezzer uit laten betalen.
Week 14: 33 euro via bol.com
Week 15: €9 - via Euroclix €10 uit laten betalen, maar omdat de 10 al afgekruist is, kruis ik nu de 9 weg.

Week 16: €5 - ik had even een dipje en had heel veel zin om te stoppen met de challenge. Uiteindelijk maar het laagste bedrag dat nog open stond afgestreept !
Week 17: €6 - nog steeds hetzelfde dipje; gelukkig nog een laag getal dat weggestreept worden.
Week 18: €47 - salaris net ontvangen, dus we gaan weer door met de hogere bedragen!

7 opmerkingen:

 1. Leuke van al die kleine beetjes is dat het toch wat oplevert tot een relevant spaar bedrag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon volhouden,
  Het gaat toch goed!
  Prima hoot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk snap ik er geen bal van! Hoe kun je nu wekelijks extra sparen? Wat deed je anders aan het einde van de week of maand met het geld dat je overhield? Verbraste je dat omdat er budget voor was?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zou voor mij ook niet werken.. we storten een bedrag voor de hele maand naar de betaalrekening, dat is in principe minder dan er binnenkomt (wat gelijk naar de spaar gaat) wat er overblijft, blijft dus eerst al op de spaar en wat van t maandbedrag overblijft, is gewoon over. maar voor sommige werkt dit principe van wekelijks iets sparen juist super ;)

   Verwijderen
 4. Zet je dat geld ook op een aparte rekening?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. goed bezig, bij mij staat er nog niet zoveel op, de hogere bedragen moeten nog... wij zetten het apart ja extra voor een vakantie.. en als het niet gaat lukken, pech het is toch extra! maar we gaan ervoor! gr. Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kunt ook halve boekjes of losse bladzijden bij de AH inleveren hoor

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)