donderdag 30 juni 2016

Quotes van ons kereltje - Juni 2016

Tobias begint steeds meer en beter te praten. Het wordt dus ook steeds leuker om zijn eigenwijze opmerkingen op te schrijven :)


 • "Het gordijn wil dicht." "De deur wil open." "De wasmachine wil draaien." Opeens willen alle apparaten en spullen hier in huis allerlei dingen die toevallig ook datgene zijn dat Tobias graag zou willen! ;)

 • "Ik ben een takkitein." Op de foto staat ie ook echt te varen: 


 • Als hij bij oma en opa geen lange vinger krijgt zegt hij dat ie naar huis wil. Oma vraagt: wat heb je thuis dan dat je hier niet hebt? Tobias antwoordt: "eten!" 

 • "Ik ga in het water vallen!" "Ik ga weglopen!" Gelukkig kondigt Tobias dit soort dingen ruim van tevoren aan, zodat we zijn plannen kunnen verijdelen!

 • Als mijn zusjes trouwkaart binnenkomt is Tobias erg nieuwsgierig. Ik vertel hem dat mijn zus en zwager gaan trouwen en Tobias zegt: 'mama moet ook trouwen!" Waarop ik hem vertel dat ik al getrouwd ben en een trouwfoto laat zien. Vervolgens begint Tobias te huilen en zegt dat hij ook wil meedoen. "Ik wil ook trouwen!" Als ik vraag met wie hij dan wil trouwen zegt hij dat hij wil trouwen met Jessica, (zijn juf van de kinderopvang). Vervolgens blijft hij verdrietig. Pas als ik aanbied dat ik ook wel met hem wil trouwen is hij weer enigszins getroost.


 • "Ik heb pijn in mijn voet. Ik moet naar de winkel. Ik ga een nieuwe kopen." 

 • Tobias heeft zo'n magnetisch tekenbordje en zet regelmatig mensen aan het werk om iets voor hem te tekenen zodat hij het daarna weer weg kan halen. Oma moet van Tobias de Berenboot tekenen. Als oma zegt dat ze dat niet kan, zegt ie: "teken dan maar Centerparks!" 

 • Donald Duck wordt steevast "Ronald Duck" genoemd.

5 opmerkingen:

 1. die takkitein vind ik wel heel leuk klinken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig!
  Groetjes Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ronald is vast de schuilnaam van Donald!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht even dat het Ronald Ruk zou zijn ; )

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...