zondag 17 juli 2016

Je kunt geld maar 1 keer uitgeven, maar...

... je kunt het ook maar 1 keer sparen! ;) Stom genoeg had ik daar nog niet zo goed bij stilgestaan. Toen ik ging werken hadden we direct onze budgetten aangepast en zorgden ervoor dat een gedeelte van mijn salaris automatisch gespaard werd. Toen besloten we vorige maand om weer helemaal van 1 salaris te gaan leven. Dus ging mijn hele salaris direct na binnenkomst naar de spaarrekening.... En stonden we vanderweek even vreemd te kijken... Hoe kan het nou dat de betaalrekening leeg is?! tsja, dat komt er dus van als je er geen rekening mee houdt dat we al een deel spaarden. En dubbel sparen is wel een beetje too much!

Kortom: even een klein blundertje, waar we gelukkig al snel achterkwamen! Hebben jullie ook wel eens zulke dingen gehad? :)

6 opmerkingen:

 1. Grappig!
  Nog nooit gehad eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yup. Laatst nog een paar 100 € moeten terugboeken omdat het van mijn rekening afging in plaats van de gazamenlijke.
  Koppig als we waren hebben we niets teruggeboekt van de spaarrekening en hebben het met €20,- voor 2 weken boodschappen moeten doen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mis je leuke/ gezellige blogs, over je thuisfront, de dingen die je doet/ keuzes die je maakt etc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je tip... Ik heb niet het idee dat ik anders ben gaan schrijven, maar ik zie inderdaad dat het alweer een poosje geleden is dat ik over het thuisfront schreef. Ik zal hier zeker binnenkort weer over schrijven :)

   Verwijderen
 4. Neen, tot nu toe hebben we iets dergelijks nog niet voorgehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zoiets niet, maar genoeg andere dingen waarbij ik geld heen en weer schuif etc :p voor een ander omslachtig voor ons duidelijk haha

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)