maandag 21 november 2016

Bellen met sinterklaas: goedkoop én leuk!

Op internet wordt momenteel druk geadverteerd dat je een videoboodschap kunt opnemen van Sinterklaas. Je krijgt dan een gepersonaliseerd filmpje waarin Sinterklaas wat dingen over je kind zegt. Als Sinterklaas over meerdere mensen iets moet zeggen dan kost dat per persoon 3 euro extra. Dat is vrij prijzig, dus! Maar gelukkig is er ook een goedkopere optie, waar ik gister door een collega op werd gewezen....

Wisten jullie namelijk dat je voor 1,99 ook ongelimiteerd kunt bellen met Sinterklaas? Namelijk via de app "Bellen met Sinterklaas". Opzich kun je de app ook gratis gebruiken, maar voor die 1,99 krijg je een hoop extra opties. Je kunt dan bijvoorbeeld meerdere redenen aangeven waarom Sinterklaas belt. Bijvoorbeeld om te vertellen waar de cadeautjes liggen of om te feliciteren voor een verjaardag. Erg leuk!

Gister namen wij dus de proef op som en lieten Sinterklaas bellen om Tobias te complimenteren met het feit dat hij zo goed zelf naar de WC gaat. Tobias vond het helemaal geweldig, maar moest wel heel hard huilen omdat Sinterklaas alweer zo snel moest ophangen. Maar dat bewijst eigenlijk alleen maar dat hij het echt enorm leuk vond om met Sinterklaas te 'praten'.

Vandaag hebben we Sinterklaas zelf nog maar even teruggebeld... Maar we kregen zijn voicemail, die we uiteraard hebben ingesproken. ;) Nu weet Sinterklaas in elk geval dat Tobias graag een brandweerwagen wil hebben...


7 opmerkingen:

 1. Uik weet een goedkopere manier met meer persoonlijke aandacht:

  Laat een collega bellen.

  SUcces!S

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar zijn we ook mee bezig, omdat Tobias zo verdrietig was dat het gesprekje zo kort duurde.

   Verwijderen
 2. Wat is er met een ouderwetse brief in t schoentje gebeurd?
  Dit nodigt kinderen niet uit om hun creativiteit te ontplooien.
  Ieder zijn eigen ding, dit gaat bij ons niet gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet alles hoeft persé over ontplooiing te gaan, toch? Ik vind het gewoon heel erg leuk en Tobias vindt bellen met mensen enorm leuk.

   Verwijderen
 3. Blij dat Tobias het zo leuk vind (en zijn ouders ook ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn zoontje had op school gebeld met Sinterklaas. Die hele klas met kleintjes vond het fantastisch! Toch geweldig dat die kinderen daar blij van worden!
  En de brief in de schoen heeft hij ook gehad. Traditie en toekomst kunnen prima samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit jaar voor het eerst de dvd besteld en vindt het juist een leuke toevoeging aan pakjesavond.
  Ik betaal nooit voor apps maar het idee om een bekende te laten bellen lijkt me wel leuk voor volgend jaar. Dankje voor het idee

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)