donderdag 10 november 2016

Salarisverhoging

Joepie! Ik heb weer een salarisverhoging gekregen van 2%. Hij gaat in per begin november, dus met terugwerkende kracht. 2% is natuurlijk niet superveel, maar het is in elk geval meer dan niks! En het is al de tweede salarisverhoging van dit jaar, dus het gaat lekker.

Deze tweede salarisverhoging heb ik helemaal te danken aan de Dave Ramsey show. In deze radioshow stimuleerde hij iemand om een opslag te vragen. Dat herinnerde me er opeens aan dat ik ook in aanmerking kwam voor loonsverhoging, omdat ik inmiddels een jaar in dienst ben.

Zo gehoord, zo gedaan. Ergens vond ik het wel spannend. Het is iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Maar ik ben blij dat ik het nu wel heb gedaan en met een positief resultaat. :)


7 opmerkingen:

 1. super! wel apart dat je er zelf achteraan moet als t gaat om verhogingen zoals bij een jaar in dienst.. ? zou toch automatisch moeten gaan?? mn man krijgt iig na zn beoordeling een loonsverhoging (jaarlijks dus idd een enkel % oid )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gedaan zeg! Word je contract dus ook verlengd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! En het is meer dan de inflatie (0,4).
  Je zou overigens wel verwachten dat jouw werkgever hier proactief naar handelt. Maar goed, het is in de pocket 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel goed.
  Volhouden deze aanpak, onthoud: brave meisjes komen in de hemel, brutale overal (en da's een aardig boek ook nog s)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)