vrijdag 16 december 2016

Ons kerstpakket

Ik ben misschien een van de weinigen, maar ik ben dus echt dol op kerstpakketten! Vooral het uitpakken vind ik erg leuk. Het ene na het andere lekkere eten eruit halen. Ik was dus ook blij verrast toen ik te horen kreeg dat we dit jaar een kerstpakket kregen. Ondanks dat ik vorig jaar ook superblij was met onze cadeaubon en de robotstofzuiger die we ervan kochten...

Maar dit jaar kregen we dus een kerstpakket, en dat vind ik ook superleuk. En wat helemaal tof was: er zat naast heel veel lekker eten dus ook nog gewoon een Fitbit in ons kerstpakket! En die is héél erg welkom, aangezien mijn huidige Fitbit begint te scheuren bij het bandje. Die ga ik dus nog insturen ter reparatie, maar ik ben wel blij dat ik hem dan niet kwijt ben in de tussentijd!

En wat natuurlijk ook tof is, is dat we nu dan allebei een matchende Fitbit hebben. Supertof!

8 opmerkingen:

 1. Daantje, als je Fitbit zelf contracteert hoef je de Fitbit niet in te sturen. Voeg de aankoopbon bij de mail en een foto van het probleem, en je krijgt zo een nieuwe. Het is een bekend probleem. Mijn man kreeg binnen een paar dagen een nieuwe, en werd verteld om de oude weg te gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat het een rode Fitbit toevallig die jullie kregen.
  Ik heb al een aantal jaar geen kerstpakket gehad. Bezuinigingen bij mijn werkgever.
  Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van mijn baas krijg ik geen kerstpakket, dit jaar wel een kerstkrans van een fijne bakker. Daarnaast krijgen we een extraatje bij het salaris (naast eindejaarsuitkering). Ik ben ook dol op kerstpakketten en man krijgt altijd een mooie. Vorig jaar had zoon ook een geweldig pakket van zijn bijbaan. Dit jaar is hij in december gewisseld van baan dus ik denk dat hij niets krijgt.
  Man laat het dicht voor mij om uit te pakken maar ik heb concurrentie van dochter. Dit vind het net zo leuk als ik. Man zegt altijd dat ik het mag uitpakken maar dat is sneu van haar dus doen we het samen. Maandag mogen we weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk erover een roomba te kopen. Bevalt die in de praktijk goed?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)