vrijdag 10 februari 2017

Gezondheidsbeurs

Een week geleden ben ik met mijn schoonmoeder naar de gezondheidsbeurs in Utrecht geweest. Het leek me erg interessant om hier eens rond te neuzen en te bekijken wat er allemaal op het gebied van gezondheid te beleven is.

Eerlijk gezegd viel de beurs me nogal tegen. Misschien kwam dit ook omdat ik met de gedachte ging dat het een soort huishoudbeurs zou zijn, maar dan met gezonde dingetjes. Maar het was veel minder ruim opgezet en hierdoor vond ik het erg onoverzichtelijk en hebben we dus ook een hoop gemist.

Gelukkig waren er ook veel dingen die we wél leuk vonden, hoor:

  • Lekker proeven van alle repen van Nakd, glutenvrije koekjes, boerenkoolchips en noem het maar op. (Die chips vond ik echt vies, trouwens!!)
  • De taartjes van Chokbites vielen ook erg in de smaak.
  • Even net doen alsof ik nog nooit had gehoepeld en een natuurtalent was bij een workshop hoepelen. ;)
  • Ik heb héél veel kookboeken doorgekeken en geen enkel kookboek gekocht (supertrots op mezelf!!) Maar heb nu wel weer veel inspiratie over welke kookboeken me leuk lijken. Maar die leen ik dan wel in de bibliotheek!
  • Het enige dat ik heb gekocht was een healthbox. Die was dit keer samengesteld door Ralph Moorman en bevatte onder andere zijn boek Hormoonbalans voor vrouwen. Maar ook chocolade, thee, multi-vitaminen, magnesium, zeewierpasta en nog wat cosmetica-dingetjes. Veel van de dingen gebruik ik nu ook echt, dus ik ben er wel blij mee. 
  • We hebben ook een praatje bijgewoond van 'de poepdokter' over je darmflora. Dit vond ik ook erg interessant en leerzaam.
  • Ik heb een mindmachine geprobeerd. Dit is een soort apparaat waarbij je door middel van lichtjes en geluiden in een andere mindset komt. Opzich best grappig om eens mee te maken. Wie weet ga ik me er nog wel verder in verdiepen. 
Uiteindelijk vond ik het de prijs van 20 euro die ze voor de entree vragen niet waard. Maar gelukkig hadden wij gebruik gemaakt van een actie van de spoordeelwinkel, waardoor we voor 24 euro met de trein erheen konden en ook direct de entree hadden. Dat maakte het nog wel goed betaalbaar. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)