woensdag 14 november 2018

Wiebeltanden!

Gisteravond tijdens het tanden poetsen merkte Sander opeens op dat Tobias' voortanden allebei een beetje los zitten. Tobias vond het reuze interessant dat hij nu twee wiebeltanden heeft. Zelf vind ik het wat minder leuk. Hij wordt zo ontzettend snel groot opeens, voor mijn gevoel! Soms als ik naar hem kijk vind ik zelfs dat het kleuterige er al een beetje vanaf gaat. Ik vind dat toch elke keer weer een beetje slikken, al is het achteraf nooit zo erg als dat ik het me vooraf voorstel.

Ik weet bijvoorbeeld nog heel goed dat ik toen hij net was geboren enorm moest huilen omdat ik niet wilde dat ie groter zou worden, omdat ik hem op dat moment zo lief vond en me niet kon voorstellen dat ie nog steeds zo lief zou zijn als ie groot werd. Maar tot nu toe wordt het eigenlijk alleen maar steeds leuker, vind ik. Dus waarschijnlijk zal het straks met zijn 'grote mensen tanden' ook wel enorm gaan meevallen. :)
6 opmerkingen:

 1. Is hij niet een beetje jong om al te beginnen wisselen ? Onze kinderen waren véééééééééééééééél ouder toen ze hun eerste wiebeltand hadden. Oudste was zeven en een half, jongste was iets ouder dan acht....
  Tja, ze worden zo vlug groot. Ik vind ook dat Tobias al een beetje kleuteraf is en al bijna zou passen in het eerste leerjaar.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja ik kan ze een beetje moeilijk weer vastplakken he? ;) Maar de tandarts zei inderdaad ook dat het wel vroeg was (we moesten toevallig vandaag voor controle!). Maar ze zitten nu los, het kan nog wel een hele tijd duren voor ze er daadwerkelijk uitvallen, dus ik ben benieuwd

   Verwijderen
  2. Maar misschien had hij zijn melktandjes ook al vroeg. Dochter had al haar melktanden al met haar eerste jaar. Dan begint het wisselen ook eerder.
   Ik had/heb dat trouwens met onze tweede: dat ik niet wilde dat ze groter werd. Maar nu ze pubert zie ik ook de voordelen, ze is inmiddels weer een stuk gezelliger dan een half jaar geleden ;-)

   Verwijderen
  3. grappig dat het zo kan verschillen! hier allemaal vóór hun vijfde verjaardag al aan het wisselen, de oudste is nu 8 en hoeft alleen nog maar vier kiezen te wisselen en dan is het al gedaan.

   Verwijderen
 2. Het gaat nu inderdaad erg snel, geniet ervan! Tobias lijkt, op deze foto, veel op pappa!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha, een fietsenrekkie! Zo schattig ook weer...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...