vrijdag 11 januari 2019

De laatste loodjes voor mijn examen

De laatste loodjes voor mijn examen zijn voor mijn gevoel nu wel écht aangebroken. Afgelopen les zei mijn instructeur ook dat hij wel dacht dat ik er klaar voor ben, het is nu echt nog even de puntjes op de i zetten, maar in principe zit de grootste moeilijkheid nu nog in mijn gedachten, namelijk dat ik in geval van nervositeit soms simpele dingen vergeet. Dus daar werken we nu nog even aan verder, maar in principe ben ik er verder klaar voor.

Nu het echt zo dicht in de buurt begint te komen merk ik wel dat ik steeds meer irritatie begin te krijgen over dat ik niet mag autorijden. Ik heb nu bijvoorbeeld een berg spulletjes voor bij de kringloop liggen die zo groot is dat het niet op de fiets te vervoeren is. Wat zou het fijn zijn om alles in de auto te laden en even snel heen en weer te gaan!

Ik kan me nu nog niet zo goed voorstellen hoe makkelijk het allemaal zal gaan worden als ik straks mijn rijbewijs heb,maar ik denk dat het me een heleboel vrijheid gaat geven en daar kijk ik inmiddels wel enorm naar uit!

4 opmerkingen:

  1. Succes met de laatste loodjes! .....je kunt ook 2 of 3 keer naar de kringloop fietsen 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn voor je en wat ontzettend knap. Je bent het proces aangegaan en het eindresultaat zal echt goed komen. Accepteer je nervositeit en er zullen foutjes gemaakt worden. Misschien helpt het om hier van te voren al rekening mee te houden. Je moet ook een beetje geluk hebben met wat je tegen komt. We horen wel! Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En heb je inmiddels je examen gehad? Groetjes Jannemieke

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...