zaterdag 18 mei 2019

Ik ben er nog!

De afgelopen 2 weken heb ik niets geschreven, maar ik ben er nog hoor!! Ik zal even een korte update schrijven en dan binnenkort weer wat vaker gaan bloggen.

Rijbewijs

Mijn rijbewijs is inmiddels opgehaald en ik heb al aardig wat ritjes erop zitten. Zo ben ik vanderweek met Tobias' klas meegeweest naar een tuincentrum. Ik vond het reuze spannend om 2 kinderen te vervoeren naar het uitstapje, maar alles is prima gegaan en dat geeft dan wel weer een hoop (zelf)vertrouwen voor in de toekomst. 

Ik vind zelf autorijden zonder iemand naast me ook erg ontspannend, je kunt dan echt even je gedachtes focussen op 1 ding, erg lekker. Het is nu wel jammer dat we de auto regelmatig moeten verhuren, vind ik. Maargoed, het is ook wel weer fijn dat we inmiddels wat vaste klanten hebben waar we ook afspraken mee hebben gemaakt, zodat we al van tevoren weten waar we aan toe zijn. 


Hormonen

Momenteel gaat het erg wisselend qua PMDD. Ik heb sinds kort weer een andere pil en hierdoor is er geen peil op te trekken. Het ene moment denk ik nergens last van te hebben, het volgende moment sta ik huilend in de keuken. Erg vervelend, vooral omdat het me af en toe dus zo overvalt. En ook bepaalde dingen die ik voor mezelf had afgesloten komen opeens weer erg naar boven, het is duidelijk iets hormonaals, maar desondanks wel erg lastig soms.


Financieel

Op financieel gebied gaat het momenteel allemaal erg goed. Doordat ik mijn rijbewijs heb behaald houden we opeens weer geld over, dat is erg fijn. Echter heb ik wel een brief ontvangen dat ik ben "goedgekeurd" om te werken. Ik vind mezelf daar nog niet goed genoeg voor, maar snap wel de gedachtengang van het UWV, dus heb besloten dat ik hier niet tegen in beroep ga. Maargoed, binnenkort dus verder op 1 salaris. We hopen er maar het beste van. 

3 opmerkingen:

 1. Hey wat leuk een nieuwe update.

  Supergoed hoor, dat ritje naar het tuincentrum! Meteen een goed ritje als begin! Je hebt natuurlijk je rijbewijs niet voor niets gehaald, maar dit geeft wel een positieve boost om het achteraf zelf als fijn ervaren te hebben!

  Hoe zit dat precies met dat "goedgekeurd", zat je in de ziektewet? of was je (deels) afgekeurd? en wat is de beweegreden om er niet tegenin te gaan als je het zelf anders ervaart? Puur interesse..

  Fijn dat jullie het wel met 1 salaris kunnen doen, dat zal wel een gerustgesteld gevoel geven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt ik zat in de ziektewet. Ik werkte daarvoor ook maar 16 uur tegen minimumloon. Bij het goedkeuren kijken ze of je nog 65% van je vorige salaris kunt verdienen. Als je zo weinig uren werkt en ook nog een tegen minimumloon, dan is dat dus al heel snel het geval.

   Hoe dan ook: het is me de stress en alles niet waard om ertegenin te gaan, dat gaat mijn PMDD< die op het moment toch al heel erg heftig aanwezig is, geen goed doen. Dus ik kies dan liever voor mijn gezondheid dan voor het in mijn recht staan.

   Verwijderen
 2. Fijn dat het financieel goed gaat. Dat geeft toch al een gevoel van lucht stel ik me zo voor.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...